Η Ελεονώρα Μελέτη εξομολογείται: “Θεραπεύω κι εγώ προβλήματα που έχω..»

Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε στο περιοδικό Τηλεθεατή, η Ελεονώρα Μελέτη.

Η γνωστή παρουσιάστρια περνάει δημιουργικές στιγμές στο πλευρό του συζύγου της αλλά και την κορούλα της που της έχει αλλάξει τη ζωή και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην μητρότητα και αν ανακαλύπτει πράγματα για εκείνη.

Ποιες νέες αξίες αποκάλυψε μέσα από την μητρότητα η παρουσιάστρια;

«Τη δύναμη της ανιδιοτελούς αγάπης. Όλοι οι άνθρωποι αγαπάμε. Στην πορεία μας προς την ενηλικίωση και κατά τη διάρκεια της, αλλάζει ο τρόπος που αγαπάμε. Γίνεται πιο εγωιστικός. Πιο αμυντικός. Ο καθένας, ανάλογα με τα βιώματα του, κατευθύνει τον τρόπο με τον οποίο αγαπά. Αυτό που ανακάλυψα είναι ότι η αγάπη για το παιδί σου δεν μπορεί να χωρέσει κανένα φίλτρο. Είναι η πιο βαθιά και η πιο πηγαία αίσθηση αγάπης που μπορείς να νιώσεις ποτέ για έναν άνθρωπο. Δεν θα του θυμώσεις, δεν θα του κρατήσεις μούτρα, δεν θα κάνεις δεύτερες σκέψεις. Είναι μαγικό συναίσθημα».

Ανακαλύπτετε πράγματα για τον εαυτό σας;

«Είναι θεραπευτική η μητρότητα. Θεραπεύω κι εγώ προβλήματα, που έχω άλυτα χρόνια μέσα μου, καθώς είμαι ευαίσθητο παιδί. Αν πριν από τρία χρόνια μου έλεγες ότι θα έκανα παιδί και δεν θα είχα τη δουλειά πάνω απ’ όλα, θα το θεωρούσα εξωπραγματικό σχέδιο. Δούλευα 15 ώρες την ημέρα και τις υπόλοιπες έκανα γυμναστική. Είχα τον εγωιστικό και εγωκεντρικό τρόπο σκέψης ενός εργένη»

πηγη: fthis.gr