Ελένη Τσολάκη: Το πρώτο της μήνυμα μετά την αποχώρησή της από τον Alpha!

Σήμερα έγινε γνωστή η λύση της συνεργασίας της Ελένης Τσολάκη με τον Alpha, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες έγινε κοινή συναινέση. Πριν λίγη ώρα η παρουσιάστρια, η οποία συνεργαζόταν με το κανάλι από το 2013, με ένα μήνυμα της στο Instagram θυμάται τις στιγμές που πέρασε αυτά τα 6 χρόνια και αποχαιρετά το «σπίτι» της, όπως χαρακτηρίζει το κανάλι.

«Ήταν Ιούλιος του ‘13 όταν πέρασα για πρώτη φορά την είσοδο αυτού του καναλιού!! Μικρή ακόμα, άγουρη αλλά γεμάτη ενθουσιασμό και ευγνωμοσύνη για την ευκαιρία που μου δόθηκε!!! Ο ίδιος ενθουσιασμός και η ίδια ευγνωμοσύνη που νιώθω μέχρι και σήμερα για όλους αυτούς τους ανθρώπους που με αγκάλιασαν τόσο ζεστά και τόσο στοργικά κ τα 6 χρόνια που ο Alpha ήταν το «σπίτι»μου!!

Σας ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου και κρατάω την πιο ζεστή θέση στην καρδιά μου για όλους! Είμαι μόνο κερδισμένη! Γέμισα από αγάπη, εμπιστοσύνη, εμπειρία και αναμνήσεις που δεν θα ξεχάσω ποτέ! Κέρδισα και σχέσεις αληθινές που είμαι σίγουρη πως θα κρατήσουν! Σας ευχαριστώ και σας αγαπώ όλους κ έναν έναν ξεχωριστά! Ήταν 6 καταπληκτικά χρόνια», αναφέρει συγκεκριμένα στο μήνυμα της η Ελένη Τσολάκη.

πηγη: protothema.gr