Ελένη Τοπαλούδη: Αναβρασμός μετά τον Ξυλοδαρμό του 19χρονου στη Φυλακή! “Ξύπνησα χωρίς το Παντελόνι μου”

Πληροφορίες λένε ότι ο 19χρονος κατήγγειλε ότι υπάρχει ενδεχόμενο να βιάστηκε στη φυλακή. Εξετάστηκε και δεν προέκυψε βιασμός. Ταυτοποιήθηκαν δύο από τους δράστες του ξυλοδαρμού. «Πήρε το ελάχιστο από αυτό που του άξιζε» λέει κρατούμενος.

Το βίντεο που δείχνει τον άγριο ξυλοδαρμό του 19χρονου κατηγορούμενου για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, μέσα στις φυλακές Αυλώνα, προκάλεσε σάλο από την πρώτη στιγμή. Και ενώ ανακοινώθηκε έρευνα με παρέμβαση του Υπουργείου Δικαιοσύνης, νέα στοιχεία έρχονται στο φως!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 19χρονος ανέφερε ότι μετά τον ξυλοδαρμό έχασε τις αισθήσεις του και όταν τις ξαναβρήκε, ήταν χωρίς το παντελόνι του. Με ανοιχτό το ενδεχόμενο του βιασμού, του έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις στον Ευαγγελισμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsIT.gr οι εξετάσεις αυτές, δεν έδειξαν βιασμό…

https://www.youtube.com/watch?v=Ll3w2ckAb5s


Οι ίδιες πηγές λένε ότι έχουν ταυτοποιηθεί δύο από τους δράστες της επίθεσης στον 19χρονο. Πρόκειται για έναν Έλληνα και έναν Αλβανό.

Μετά το συμβάν, ο 19χρονος πάντως, αναμένεται να μεταφερθεί σε άλλη φυλακή.

Την ίδια ώρα, νέες μαρτυρίες έρχονται στο φως, για τον ίδιο αλλά και για τον συγκατηγορούμενό του, για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη.

Κρατούμενος φυλακών για ξυλοδαρμό 19χρονου: Πήρε το ελάχιστο από αυτό που του άξιζε


«Η πόρτα ήταν ανοιχτή», είπε ένας κρατούμενος στις φυλακές Αυλώνα για την επίθεση στον 19χρονο κατηγορούμενο για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη. Όπως είπε ήταν παρών στην επίθεση εναντίον του κρατουμένου.

Ο κρατούμενος των φυλακών μιλώντας στην εκπομπή “Μαζί σου” είπε πως στην επίθεση πήραν μέρος επτά άτομα με αυτοσχέδια μαχαίρια. Αναφερόμενος στον 19χρονο κατηγορούμενο είπε ότι πήρε το ελάχιστο από αυτό που του άξιζε, λέγοντας πως “αυτός έπρεπε να κάνει παρέλαση με στριπτίζ σε όλη την πτέρυγα”

ΠΗΓΗ: newsit.gr