Μεγάλη βοήθεια από τους διαδικτυακούς της φίλους ζήτησε η Ελένη Ράντου, μιας και μια φίλη της βρέθηκε χτυπημένη σε κεντρικό δρόμο της Αθήνας, με την ίδια να αναζητά το τι πραγματικά έχει συμβεί.

Η αγαπημένη ηθοποιός του θεάτρου και της τηλεόρασης χρησιμοποιεί αρκετά τα social media και κατά καιρούς ζητά και την βοήθεια των ακολούθων της για διάφορα θέματα.

Πριν από λίγες ώρες και πιο συγκεκριμένα το βράδυ του Σαββάτου (19-3), η Ελένη Ράντου μίλησε για ένα συγκλονιστικό περιστατικό που συνέβη σε κεντρικό δρόμο της Αθήνας, όπου μια φίλη της βρέθηκε χτυπημένη στο κεφάλι και αυτήν την στιγμή βρίσκεται στο νοσοκομείο, με την υγεία της να είναι σε κρίσιμη κατάσταση.

Η Ελένη Ράντου έκανε έκκληση, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, για βοήθεια, μιας και η ίδια αναζητά να μάθει το τι ακριβώς συνέβη και κατέληξε η φίλη της να είναι χτυπημένη στο έδαφος στην οδό Πλάτωνος και Φιλαρέτου. Πολύ πιο συγκεκριμένη, η ίδια, με σχετική της δημοσίευση έγραψε χαρακτηριστικά:

“Παράκληση. Την Πέμπτη 17/3 μια φίλη μας βρέθηκε χτυπημένη στο κεφάλι επί της οδού Πλάτωνος και Φιλαρέτου γωνία στην Καλλιθέα. Ώρα συμβάντος 12- 1 το μεσημέρι. Αυτή την στιγμή βρίσκεται στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση. Επειδή δεν γνωρίζουμε πως έγινε, παρακαλούμε όποιος είδε κάτι ή αν υπάρχει κάποια κάμερα στο σημείο εκείνο, που κατέγραψε το γεγονός, να ειδοποιήσει. Παρακαλώ κοινοποιήστε!”

Η Ελένη Ράντου είναι μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς του θεάτρου και της τηλεόρασης.

Η ίδια είναι αρκετά ενεργή στα social media.

Πριν από λίγες ώρες, η Ελένη Ράντου μίλησε για ένα περιστατικό που συνέβη σε μια φίλη της, όπου βρέθηκε χτυπημένη στο κεφάλι σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας.

Μάλιστα, η ίδια έκανε έκκληση για βοήθεια, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, με σκοπό να μάθει το τι πραγματικά έχει συμβεί.

Η δημοσίευσή της.

Πηγή : gossip-tv.gr