Ελένη Μενεγάκη: Η συγκινητική φωτογραφία με τη νεογέννητη κόρη της και τον γιο της!

Μια ξεχωριστή ημέρα γιορτάζουν σήμερα στο σπίτι της Ελένης Μενεγάκη! Η μικρή κόρη της παρουσιάστριας την οποία έχει αποκτήσει με τον σύζυγό της Μάκη Παντζόπουλο έχει γενέθλια! Η Μαρίνα ήρθε στον κόσμο πριν τέσσερα χρόνια ακριβώς και επισφράγισε με τον πιο όμορφο τρόπο τη σχέση της Ελένης με τον Ματέο. Τα τρία παιδιά της παρουσιάστριας του Alpha – τα οποία έχει αποκτήσει με τον Γιάννη Λάτσιο – αγκάλιασαν από την αρχή την μικρή τους αδερφή, η οποία τους έχει κλέψει την καρδιά.

Σήμερα που η μικρή Μαρίνα έχει γενέθλια και κλείνει 4 χρόνια ζωής, η διάσημη μητέρα της δημοσίευσε μια συγκινητική φωτογραφία από την ημέρα γέννησής της. Πιο συγκεκριμένα, η Ελένη ανέβασε ένα στιγμιότυπο με τη νεογέννητη κόρη της να την κρατά αγκαλιά ο μεγάλος γιος της παρουσιάστριας, Άγγελος.

«Μαρινούλα μου ήρθες βράδυ και πλημμύρισες τις καρδιές μας με χαρά και ατελείωτη αγάπη! Ο αδερφός σου ήταν εκεί για να είναι ο πρώτος που θα σε πάρει αγκαλιά! Χρονιά πολλά μωρό μου», ήταν το δημόσιο μήνυμα της παρουσιάστριας για τα γενέθλια της κόρης της.

ΠΗΓΗ www.newsit.gr