Ελένη Μενεγάκη: Ο διάλογος με τον γιο της Άγγελο πριν τη γέννηση της Μαρίνας
Www.true.gr

Ελένη Μενεγάκη: Ο διάλογος με τον γιο της Άγγελο πριν τη γέννηση της Μαρίνας

Με αφορμή τη φωτογραφία που δημοσίευσε για να ευχηθεί χρόνια πολλά στην μικρή Μαρίνα και στο ότι σε αυτή βλέπουμε τη νεογέννητη κόρη της αγκαλιά με τον 12χρονο τότε γιο της, Άγγελο, η Ελένη Μενεγάκη έκανε αποκαλύψεις.

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια ανέφερε πως ο Άγγελος Λάτσιος της είχε ζητήσει να είναι στο μαιευτήριο όταν θα γεννηθεί η αδερφούλα του, ενώ την ημέρα του τοκετού, τον είδε ντυμένο γαμπρό και δεν σταματούσε να κλαίει.


«Ο Άγγελος το περίμενε. Κάθε μέρα μου έλεγε “δεν πιστεύω να γεννήσεις και να μην είμαι εγώ εκεί μαμά μου”. Και του έλεγα “τα μικρά παιδιά δεν μπορώ να τα φέρω στο μαιευτήριο εκεί που γεννάνε οι γυναίκες, δεν κάνει. Αλλά εσύ που είσαι μεγάλος στο υπόσχομαι”. Και του είπα όμως, “θα έρθεις, αλλά όχι με τις φόρμες”. Καλέ ντύθηκε γαμπρός. Αφού μόλις τον είδα δεν ήξερα για ποιον έκλαιγα περισσότερο. Για τον γιο μου που τον είδα και μου φάνηκε άντρας ή για το μωρό που γέννησα. Μπήκε σαν γαμπρός. Τον έχω φωτογραφία με μια ανθοδέσμη», είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη.

πηγή: fthis.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr