«Κατόπιν, δεν έτυχε να γνωρίσω έναν άνθρωπο με τον οποίον να συγκλίνουν οι ζωές μας», εξομολογήθηκε η ηθοποιός
Σε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη προχώρησε η Ελένη Κοκκίδου, σχετικά με το «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα», όπου και πρωταγωνιστεί, αλλά και την προσωπική της ζωή. Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός αποκάλυψε την ιστορία πίσω από το πρόβλημα υγείας της και πώς αυτό συνδέεται με τον χωρισμό της.

Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας στο «7 Μέρες Tv», η Έλένη Κοκκίδου είπε σχετικά με αυτό: «Ξέρετε, στη ζωή μου ήταν να κάνω οικογένεια αλλά προέκυψε ένα πρόβλημα υγείας και χώρισα. Κατόπιν, δεν έτυχε να γνωρίσω έναν άνθρωπο με τον οποίον να συγκλίνουν οι ζωές μας.

Τα παιδιά είναι απόρροια μιας μεγάλης αγάπης, δεν θα παντρευόμουν ποτέ κάποιον επειδή απλώς είναι καλός άνθρωπος για να αποκτήσω παιδιά μαζί του. Έχω μάθει να ζω μόνη μου και αν είμαι ευχαριστημένη, δεν μελαγχολώ, ούτε στενοχωριέμαι. Η οικογένειά μου, λοιπόν, είναι οι συνάδελφοί μου κι οι φίλοι μου»

Σχετικά με το «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα» που έκλεισε 9 σεζόν, η ηθοποιός σχολίασε: «Θα πάει και για δέκατη! Δέκα χρόνια πιστοί στην κωμωδία, με τεράστια αγάπη κι αποδοχή από τον κόσμο. Αυτό που ζούμε είναι μεγάλο δώρο. Προσωπικά μιλώντας, η τηλεόραση μου έδωσε μια μεγαλύτερη αγκαλιά και χαρά στη ζωή μου. Πέρα από τη θεατρική, έχω πλέον και μια πιο μεγάλη οικογένεια, την τηλεοπτική».

Πηγή : protothema.gr