Ελένη: «Ήμουν ένα μήνα στο Πρωινό και «έπεσα λιπόθυμη» όταν ήρθαν η Βουγιουκλάκη και ο Παπαμιχαήλ»
Www.true.gr

Ελένη: «Ήμουν ένα μήνα στο Πρωινό και «έπεσα λιπόθυμη» όταν ήρθαν η Βουγιουκλάκη και ο Παπαμιχαήλ»

Η Ελένη Μενεγάκη μίλησε με τρυφερά λόγια για τη φωτογραφία της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ!

Με αφορμή τη φωτογραφία που ανήρτησε στα social media ο Γιάννης Παπαμιχαήλ, η παρουσιάστρια θυμήθηκε την εποχή εκείνη!

Η Ελένη είπε: «Ήταν Οκτώβρης, πριν ξεκινήσουν οι θεατρικές παραστάσεις. Ήμουν πάρα πολύ τυχερή, καταρχήν να πω ευχαριστώ στον Γιάννη Παπαμιχαήλ που την ανέβασε στο Instagram που έχει δημιουργήσει.»!


Και τόνισε: «Και εγώ την είχα αυτή την φωτογραφία, όμως μέσα σε τόσες μετακομίσεις, 25 χρόνια μετά, είναι από αυτά που λες… που να είναι; Την θέλεις… Γιατί αυτή ήταν η πρώτη μου επαφή με αυτούς τους δυο μοναδικούς ανθρώπους, που μεγάλωσα και αγάπησα.»!

Και εξομολογήθηκε: «Ήμουν δεν ήμουν ένα μήνα στο «Πρωινό Kαφέ» και με αυτούς του ανθρώπους έπεσα λιπόθυμη, που λέει ο λόγος. Την θυμάμαι πολύ έντονα αυτή την ημέρα και όταν την ανέβασε ο Γιάννης χάρηκα πάρα πολύ. Γιατί μου θύμισαν μία εποχή μου που δεν έχει καμία σχέση με το σήμερα αλλά… είναι το ξεκίνημα ρε παιδί μου. Θυμάμαι μου είχαν κοπεί τα πόδια από την ώρα που μου είπαν ότι θα έρθουν.


Μεγαλύτερη φαν δεν υπήρχε από εμένα. Εμ τώρα ξεκίνησα να γίνω παρουσιάστρια, εμ μου φέρατε και τα θηρία που τα λατρεύω από μωρό; Αλλά θυμάμαι πόσο πάνω της το είχε πάρει επάνω της η Αλίκη… εκείνη έκανε την παρουσιάστρια και φυσικά με βοήθησε γιατί εγώ απλά τους κοίταγα και σκεφτόμουν… Τώρα το ζω; Αξέχαστες στιγμές 25 χρόνια πριν όπως και πολλές άλλες»!

Πηγή : olagiatingunaika.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr