Ελένη Γερασιμίδου: «Χαίρομαι που δεν πάνε καλά τα ριάλιτι»
Www.true.gr

Ελένη Γερασιμίδου: «Χαίρομαι που δεν πάνε καλά τα ριάλιτι»

 

Ο Λάκης Λαζόπουλος επέστρεψε τηλεοπτικά και η Ελένη Γερασιμίδου πιθανότατα θα εμφανιστεί στην εκπομπή του.

Η ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή της αναφέρθηκε στο τι δεν λείπει αυτή τη στιγμή από τις τηλεοπτικές μας οθόνες, ενώ μίλησε και για τα ριάλιτι που δεν της αρέσει να βλέπει.

Ο Λάκης Λαζόπουλος επέστρεψε στις τηλεοπτικές μας οθόνες, θα σας δούμε να εμφανίζεστε μαζί του;

«Ναι, είναι πολύ πιθανό, αλλά δεν έχει ειπωθεί κάτι ακόμα. Κάποια στιγμή μου είπε ο Κώστας Λαζόπουλος να ετοιμάζομαι. Δεν είναι κάτι σίγουρο και θετικό, αλλά δεν νομίζω ότι θα λείψω κιόλας. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποια πρόταση».


Τι λείπει σήμερα από την τηλεόραση;

«Μπορώ να σου πω τι δεν λείπει… Όλοι τα ίδια κάνουν. Εκείνο που βλέπω ότι θα λείψει σε λίγο καιρό, κάτι που με ευχαριστεί πάρα πολύ, είναι αυτά τα ριάλιτι, που δεν πάνε πολύ καλά. Αυτά που έπιαναν τα πρώτα νούμερα τηλεθέασης, που πήγαιναν και σκοτώνονταν ποιος θα «φάει» τον άλλον, σε μια επίδειξη μπράτσων φουσκωτών, από αναβολικά είναι, από δυνατή άσκηση είναι, δεν ξέρω… Χαίρομαι που δεν πάνε καλά φέτος αυτά, πρέπει να σταματήσουν.


Αυτά με το μόδες, που προσβάλλει η μία την άλλη και καλλιεργείται αυτός ο ανταγωνισμός. Εκεί εξαντλείται η γυναικεία ανταγωνιστικότητα. Βρίσκω πολύ σ∈ξιστικό ,τον ανταγωνισμό και την αντιζηλία που καλλιεργείται μεταξύ γυναικών σ’ αυτά τα top models… Δεν ξέρω πώς τα λένε, όπου δικαιώνει την παλαιά άποψη, πως έτσι είναι οι γυναίκες, ότι η μία βγάζει τα μάτια της άλλης, παίρνει τον άντρα της άλλης… όπου ο άντρου αθωώνεται μ’ αυτόν τον τρόπο και η γυναίκα είναι το μεγάλο κακό», λέει στο ΛΟΙΠΟΝ.

 

Πηγή: fumara.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr