Έλενα Ράπτη & Κίμων Μπάλλας: Η πρώτη κοινή εμφάνιση μετά την είδηση του γάμου τους

«Ευτυχία είναι να αγαπάς και να αγαπιέσαι. Η οικογένεια είναι το καταφύγιο κάθε ανθρώπου», υποστηρίζει η βουλευτής της ΝΔ

H ανακοίνωση του γάμου της Έλενας Ράπτη με τον άνδρα της προσωπικής της φρουράς ήταν μια από τις ειδήσεις που ξάφνιασαν τα ΜΜΕ καθώς έγινε κάτω από άκρα μυστικότητα. Η πολιτικός κατάφερε για μήνες να κρατήσει το γάμο της με τον Κίμωνα Μπάλλα μυστικό και τον ανακοίνωσε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Το νιόπαντρο ζευγάρι που μοιάζει πολύ ταιριαστό και ευτυχισμένο συνεχίζει να κρατάει χαμηλούς τόνους στη σχέση του και το περασμένο Σάββατο εθεάθη στη Θεσσαλονίκη.

Η Έλενα Ράπτη και ο σύζυγός της Κίμων Μπάλλας σύμφωνα με το περιοδικό ΟΚ! απαθανατίστηκαν στη ΔΕΘ όπου η βουλευτής έδωσε το παρών με αφορμή την καμπάνια την καμπάνια «Ένα Στα Πέντε» που έχει δημιουργήσει για την πρόληψη της σεξουαλικής κακοποίησης.

Για την ιστορία ο γάμος του ζευγαριού έγινε στις 19 Μαΐου 2019 και η Έλενα Ράπτη τον ανακοίνωσε στις 18 Αυγούστου μέσα από το Instagram της.

«Ευτυχία είναι να αγαπάς και να αγαπιέσαι. Η οικογένεια είναι το καταφύγιο κάθε ανθρώπου. Καμία καριέρα ανεξάρτητα από τη ευτυχία της, δεν μπορεί να την αντικαταστήσει», είχε πει σε πρόσφατη συνέντευξή της η πολιτικός.


Πηγή: protothema.gr