Έλενα Χριστοπούλου: Η δημόσια ανακοίνωση μετά τα μηνύματα που έλαβε για το θέμα με την Ιωάννα Μπέλλα

Το δικό της μήνυμα θέλησε να στείλει η Έλενα Χριστοπούλου, μετά τη βαριά τη δήλωση της Ιωάννας Μπέλλα για το γυναικείο φύλο.

Η coach του GNTM μέσα από το προφίλ της στο Instagram ανέφερε: «Βγήκε χτες ένα εστεμμένο κορίτσι 20 χρονών και κάτι και είπε ότι όλες έχουμε φάει ένα χαστούκι στη ζωή μας από τον άνδρα μας. Δεν ισχύει αυτό, το καταλαβαίνετε εσείς ειδικά τα μικρά κορίτσια. Και τέλος πάντων, επειδή όλα από ένα χαστούκι ξεκινάνε και μετά λες δεν θα ξαναγίνει και μετά συνεχίζει και είναι πιο σκληρά τα πράγματα και η ιστορία αυτό δείχνει, δεν έχει κανείς το δικαίωμα να σηκώνει ποτέ χέρι πάνω σου, κανείς»


Αμέσως η Έλενα Χριστοπούλου δέχτηκε μια σειρά από μηνύματα των διαδικτυακών της φίλων οι οποίοι συμφωνούσαν με τα λεγόμενά της.

Αργότερα η ίδια απάντησε σε όλους με μια νέα δημόσια ανάρτηση.

«Δεν θα μπορέσω να απαντήσω σε όλα αυτά τα μηνύματα που έχετε στείλει. Είναι μια ωραία έκπληξη για μένα διότι καταλαβαίνω ότι υπάρχει φως κι ελπίδα!!! Σεβασμός. Σας ευχαριστώ θερμά, όλες σας αλλά και όλα τα αγόρια που επίσης πήρανε θέση. Είμαστε πολλοί, μην το ξεχνάτε», έγραψε στο Instagram.

πηγή: fthis.gr