Η Έλενα Ακρίτα ζητά συγγνώμη από τον Κώστα Μπακογιάννη για τον εμβολιασμό και το καπάκι
Www.true.gr

Η Έλενα Ακρίτα ζητά συγγνώμη από τον Κώστα Μπακογιάννη για τον εμβολιασμό και το καπάκι

Συγγνώμη από τον Κώστα Μπακογιάννη ζήτησε η Έλενα Ακρίτα

Ειλικρινή συγγνώμη από τον Δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη ζήτησε σήμερα το πρωί η Έλενα Ακρίτα.

Η Ελενα Ακρίτα είχε κατηγορήσει τον Κώστα Μπακογιάννη ότι λέει ψέματα πως εμβολιάστηκε το απόγευμα του Σαββάτου, σχολιάζοντας τη φωτογραφία που ανήρτησε ο δήμαρχος Αθηναίων από τη στιγμή του εμβολιασμού του. Όπως είχε γράψει η Ελενα Ακρίτα στο Facebook: «Μην τηλεφωνείτε άλλο, έχουμε νικητή. Ο κ. Μπακογιάννης εμβολιάζεται με καπάκι στη σύριγγα από νοσοκόμα χωρίς γάντια και ο Ιονέσκο αυτοκτονεί». Οι αντιδράσεις για την ανάρτησή της ήταν έντονες, με αποτέλεσμα να κατεβάσει την ανάρτησή της μετά από λίγη ώρα.

Τι είχε αναρτήσει

 


Χθες, εμβόλιο κατά του κορωνοϊού έκανε και η σύζυγος του Κώστα Μπακογιάννη, η δημοσιογράφος Σία Κοσιώνη που τρόλαρε την Έλενα Ακρίτα. Συγκεκριμένα, σε ανάρτησή της στο Facebook, έγραψε: «Στα καπάκια κι εγώ. Άλλη μια Astrazenecan στην παρέα!».Η συγγνώμη της Έλενας Ακρίτα στον Κώστα Μπακογιάννη

Ωστόσο, σήμερα, προφανώς μετά το σάλο που έχει προκληθεί, η Έλενα Ακρίτα, θέλησε να ζητήσει δημόσια συγγνώμη από τον δήμαρχο Αθηναίων, με νέα της ανάρτηση. Συγκεκριμένα έγραψε: «Δεν πόνεσε η ένεση, με εμβολίασαν με το καπάκι #not. Κύριε Κώστας Μπακογιάννης – Kostas Bakoyannis σάς οφείλω μια ειλικρινή συγγνώμη».

 
Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr