Μπορεί η Έλενα Ακρίτα να μας συγκίνησε με την υπέροχη ανάρτηση για τον σύζυγό της για την γιορτή των ερωτευμένων, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχουν περάσει διάφορες φάσεις στη σχέση τους ως ζευγάρι, με την πάροδο των ετών.

Στο Πρωινό του ΑΝΤ1, προβλήθηκε ένα απόσπασμα με όσα είπε η Έλενα Ακρίτα στο podcast της, για την την κρίση που πέρασε στα 40 της, που επηρέασε τη σχέση της με τον σύζυγό της.

Η δημοσιογράφος, έκανε ένα διαφορετικό podcast στο News247 όπου εξομολογήθηκε την εσωτερική πάλη της με την αλλαγή στην εικόνα του σώματός της.

Η ίδια εξομολογήθηκε ότι πέρασε κρίση στα 40, δεν της άρεσε που έβλεπε το στήθος της να βαραίνει, δεν έκανε μαστογραφίες γιατί δεν της άρεσε το στήθος της και εκρυβε το σώμα της από τον σύζυγό της.

Λέει η Έλενα Ακρίτα στο απόσπασμα:

“Διάβαζα σε ένα site, συμβουλές για μια ευτυχισμένη σχέση σε μακροχρόνια συμβίωση.

Εγώ έπαθα την πρώτη κρίση ηλικίας 40 χρονών. Κανείς μας δεν αγαπάει τις ατέλειες. Όποιος τις αγαπάει είναι ο super φιλοσοφημένος.

Όταν άρχισε να αλλάζει το σώμα μου, να βαραίνει το στήθος μου, πέρασα φάση εκτός του ότι δεν πήγαινα να κάνω μαστογραφία γιατί δεν μου άρεσε το στήθος μου, ψιλοκρυβόμουν κι από τον άνδρα μου για ένα διάστημα.

Μια μέρα, ξαφνικά γλιστράω είμαι γυμνή πέφτω στη μπανιέρα, βάζω τις φωνές ουρλιάζω, έρχεται ο άντρας μου με σηκώνει αγκαλιά, με παίρνει με πάει στο κρεβάτι, στο γιατρό, με έντυσε κιόλας και το ξεπεράσαμε έτσι…”, λέει μεταξύ άλλων η Ακρίτα.

πηγη: thetoc.gr