Έλενα Ακρίτα: "Σήμερα τη συμπαθούμε λίγο περισσότερο" - Η ανάρτηση για τη Νίκη Κεραμέως
Www.true.gr

Έλενα Ακρίτα: «Σήμερα τη συμπαθούμε λίγο περισσότερο» – Η ανάρτηση για τη Νίκη Κεραμέως

Μετά τα επικριτικά σχόλια για το ντύσιμο της Νίκης Κεραμέως, η Έλενα Ακρίτα προχώρησε σε μια ευνοϊκή ανάρτηση για τη Νίκη Κεραμέως, για την οποία έγραψε ότι «σήμερα τη συμπαθούμε λίγο περισσότερο».

Σε ποστάρισμα στο facebook ανέβασε ένα θέμα με μιαν ανάρτηση της υπουργού Παιδείας σχετικά με το και τον σεxouαλικό προσανατολισμό. Η Έλενα Ακρίτα έγραψε χαρακτηριστικά: «Σήμερα την συμπαθούμε λίγο περισσότερο, μέχρι αύριο βλέπουμε. Αν στα λόγια προσθέσει και έργα θα την χειροκροτήσουμε».

Ποια είναι όμως η ανάρτηση της Νίκης Κεραμέως που έκανε την Έλενα Ακρίτα να τη… συμπαθήσει λίγο περισσότερο; Η υπουργός Παιδείας έκανε ένα ποστάρισμα σχετικά με το pride και τον σεxouαλικό προσανατολισμό, ο οποίος όπως αναφέρει «είναι στοιχείο της ανθρώπινης ταυτότητας κάθε ατόμου».


«Σε μια ανοικτή, ελεύθερη, ευνομούμενη Πολιτεία, όλοι απολαμβάνουν ίσα δικαιώματα, χωρίς διακρίσεις. Ο σεxouαλικός προσανατολισμός είναι στοιχείο της ανθρώπινης ταυτότητας κάθε ατόμου, ο δε σεβασμός του στο κοινωνικό σύνολο αυτονόητος. #worldPride2020 #GlobalPride2020», έγραψε η κ. Κεραμέως.

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr