Ελεύθερος ξανά: Αποφυλάκιση βόμβα με άρωμα… Μπάμπη Αναγνωστόπουλου!

Μόλις έγιναν γνωστές οι λεπτομέρειες του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά και πως ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος κρυβόταν πίσω από την δολοφονία της Καρολάιν αμέσως στο μυαλό μας ήρθε η περίπτωση του Όσκαρ Πιστόριους.

Μετά από έξι χρόνια στη φυλακή για την δολοφονία της μνηστής του ο παραολυμπιονίκης, Όσκαρ Πιστόριους ξεκινά τις διαδικασίες για την αποφυλάκισή του.

Ο Όσκαρ Πιστόριους

Έχοντας συμπληρώσει έξι χρόνια στη φυλακή μετά την ποινή που του επιβλήθηκε για την δολοφονία της μνηστής του, Ρίβα Στίνκαμπ ο Όσκαρ Πιστόριους ξεκινά τις διαδικασίες για την αποφυλάκισή του, υπό συγκεκριμένους όρους!

Θυμίζουμε πως ο παραολυμπιονίκης είχε κριθεί ένοχος μετά από δίκη και είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση για 13 χρόνια και πέντε μήνες.

H άτυχη Ρίβα Στίνκαμπ

Πλέον μετά από έξι χρόνια ο Πιστόριους ακολουθώντας συγκεκριμένες διαδικασίες μπορεί να υποβάλει αίτησης αποφυλάκισης έχοντα συγκεκριμένους όρους.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν και σχετικά ρεπορτάζ ο Πιστόριους θα έχει συνάντηση παρουσία του δικηγόρου του με τους γονείς της Ρίβα Στίνκαμπ, το αποτέλεσμα της οποίας θα παίξει σημαντικό ρόλο στην απόφαση της αίτησης που θα κάνει.

Πηγή:Athensmagazine.gr