Εκτός ελέγχου η κατάσταση στα νησιά: Μαροκινός μετανάστης κατέβασε την ελληνική σημαία στη Σάμο
Www.true.gr

Εκτός ελέγχου η κατάσταση στα νησιά: Μαροκινός μετανάστης κατέβασε την ελληνική σημαία στη Σάμο

Συνεχίζουν να αυξάνονται τα περιστατικά προσβολών εθνικού εδάφους και συμβόλων από τους «μετανάστες». Μαροκινός επιχείρησε υποστολή της ελληνικής σημαίας στη Σάμο και συνελήφθη.

Η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου, καθώς εντός της Ελλάδας δρουν ανθέλληνες και ακραία στοιχεία με τη «βιτρίνα» του μετανάστη. Τα νησιά της χώρας βρίσκονται στο έλεος των παράνομων μεταναστών που απειλούν την εσωτερική ασφάλεια σε κάθε ευκαιρία.

Η πολιτεία οφείλει να λάβει τα απαραίτητα μέτρα για τον περιορισμό αυτών των περιστατικών και οι σχετικές ποινές να είναι ιδιαίτερα σκληρές προς παραδειγματισμό.


Σε μια εξαιρετικά προκλητική ενέργεια προέβη ένας Μαροκινός μετανάστης, ο οποίος προσπάθησε να κατεβάσει την ελληνική σημαία από τον ιστό της στην πλατεία Θεμιστοκλή Σοφούλη στην πόλη της Σάμου -όπου κυματίζουν δύο ελληνικές σημαίες και δύο της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ο Μαροκινός πήγε στις 8 το πρωί της Παρασκευής κοντά στον ιστό και επιχείρησε να υποστείλει την ελληνική σημαία και να βάλει στη θέση της την σημαία του… Βελγίου που κρατούσε στα χέρια του! Για κακή του τύχη, πολύ κοντά βρίσκονταν περίοικοι, οι οποίοι έτρεξαν αμέσως και οι ειδοποίησαν άνδρες του αστυνομικού τμήματος Σάμου που περιπολούσαν στην περιοχή.


Οι αστυνομικοί έφτασαν γρήγορα κοντά στον θρασύ αλλοδαπό και του πέρασαν χειροπέδες. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή εθνικού συμβόλου, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σάμου, χωρίς ωστόσο να εξηγήσει τους λόγους της πράξης του.

ΠΗΓΗ: pentapostagma.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr