Εκτός εαυτού η Σκορδά με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Δείτε για Πρώτη φορά σε ποιο βράδυ αναφέρθηκε…

Ήταν ένα παγωμένο απόγευμα στα τέλη του Γενάρη του 2016. Γνωστό ζευγάρι της ελληνικής showbiz έκανε την εμφάνισή του σε απόμερο εστιατόριο της Βουλιαγμένης. Εκείνος φανερά αγχωμένη, εκείνη απόλυτα αμακιγιάριστη και με την αγωνία να λυθεί το πρόβλημα που αντιμετώπιζε ο σύζυγός της με τον δικαστική διαμάχη που ξεκινούσε με την ξανθιά παρουσιάστρια.

Η οποία ξανθιά παρουσιάστρια εμφανίστηκε λίγη ώρα αργότερα με ύφος χιλίων καρδιναλίων. Μιλάμε φυσικά για την συνάντηση που είχαν τότε Λιάγκας – Σκορδά με την πανίσχυρη τότε εντός Alpha Κωνσταντίνα Σπυροπούλου προκειμένου να μην φθάσει το θέμα της αγωγής στα δικαστήρια.


Σε αυτό το βράδυ λοιπόν αναφέρθηκε χθες το πρωί η Φαίη Σκορδά μιλώντας για τον «Volgare» (χυδαίο) τρόπο ομιλίας της Ντίνας. Η Φαίη ήταν έξαλλη χθες το πρωί κατ’ αρχήν για τις σπόντες που πέταξε η Ντίνα σχετικά με το διαζύγιο της στον ελεύθερο πλέον Γιώργο Λιάγκα.

Κατά δεύτερον γιατί προκειμένου να μην πιεστεί άλλο ο τότε συζυγός της άκουσε πράγματα από την Ντίνα που δεν θα δεχόταν να ακούσει ούτε από βοηθό αρχισυντάκτη την εποχή του «Μπλα – Μπλα». Και παρ’ όλα αυτά διατήρησε την ψυχραιμία της. Προσπαθώντας να συμβιβάσει τις καταστάσεις.

Όσοι ξέρουν πραγματικά το τι ειπώθηκε εκείνο το βράδυ το θυμούνται μέχρι και σήμερα… Η Φαίη λοιπόν μετά την προβολή της εκπομπής ήταν πραγματικά εκτός εαυτού και όσοι την γνωρίζουν καλά ξέρουν ότι είπε χθες το πρωί ελάχιστα πράγματα σε σχέση με όσα είχαν συμβεί τότε. Στη Βουλιαγμένη.

Πηγή blogs.gossip-tv.gr