Εκτάκτως στο Νοσοκομείο, Διάσημη Ελληνίδα Ηθοποιός, με Ανεύρυσμα στον Εγκέφαλο.

Ας ευχηθούμε όλοι να πάνε όλα καλά…

Στο νοσοκομείο βρίσκεται η ηθοποιός Γιούλη Ζήκου μετά από ανεύρυσμα εγκεφάλου. Όπως δήλωσε η ίδια, σώθηκε καθώς ήταν δίπλα της ο σκύλος της.

«Με έσωσε ο Ρομέο και είμαι πολύ συγκινημένη γι’ αυτό. Το συμβάν έγινε νυχτερινή ώρα και ήμουν μόνη στο σπίτι, αφού ο Γιάννης απουσίαζε για ανειλημμένη υποχρέωση στην επαρχία. Έπεσα κάτω στο πάτωμα και ο Ρομέο ήρθε κοντά μου και άρχισε να με γλείφει. Βλέποντας, όμως, ότι δεν μπορούσα να σηκωθώ και ήμουν σε κακό χάλι, άρχισε να γαβγίζει όσο πιο δυνατά μπορούσε και να χτυπάει δυνατά με τα πόδια του την κεντρική πόρτα. Έτσι τον άκουσαν οι συγγενείς μου, που μένουν στον κάτω όροφο του σπιτιού, και ανέβηκαν να δουν τι συμβαίνει. Με μετέφεραν αμέσως στο νοσοκομείο, όπου και χειρουργήθηκα, και ευτυχώς αντιμετωπίστηκε το περιστατικό όσο πιο νωρίς γινόταν» ανέφερε η ηθοποιός – θεατρολόγος μιλώντας στην Espresso.

Από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της ηθοποιού, στο δημόσιο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται ακόμη, βρέθηκαν τα δύο αδέλφια της, η Μαρία και ο Κώστας Ζήκος, ο οποίος είναι διακεκριμένος νευρολόγος-ψυχίατρος, και φυσικά ο σύζυγός της Γιάννης Μόρτζος.

Όπως αναφέρει η Espresso, οι πρώτες ημέρες ήταν δύσκολες, λόγω της σοβαρότητας του περιστατικού που έθεσε σε άμεσο κίνδυνο τη ζωή της, αλλά όσο περνούν οι μέρες η κατάστασή της βελτιώνεται σταθερά.

 

 

Πηγή: thecaller.gr