Έκτακτο! Ξαφνικό διαζύγιο για τον Θέμη Αδαμαντίδη…

Ποιός θα το πίστευε ότι ο Θέμης Αδαμαντίδης θα έφευγε από το North Live Stage στην Κηφισιά, ενώ δεν έπεφτε καρφίτσα από τις 14 Σεπτεμβρίου που έχει ανοίξει το νυχτερινό κέντρο και οι πελάτες κυριολεκτικά παρακαλούσαν τους μετρ για ένα τραπέζι κάθε Παρασκεύη και Σάββατο. Ακόμα κι όταν έκαναν έναρξη τα λεγόμενα «μεγάλα σχήματα» μέσα στο Νοέμβριο, οι κρατήσεις δε μειώθηκαν για τον Αδαμαντίδη, με το πάρκινγκ να είναι ασφυχτικά γεμάτα από νωρίς και να χρειάζεται αρκετή ώρα για να προσεγγίσουν οι πελάτες από την είσοδο του πάρκινγκ, τον παρκαδόρο.

Το Σάββατο που μας πέρασε ήταν το τελευταίο για τον καλλιτέχνη και μάλιστα είχε ενημερώσει πριν μέρες τον ιδιοκτήτη, ο οποίος κυριολεκτικά «πάγωσε» στην απόφαση του καλλιτέχνη με τον οποίο είχε συνεργασία για περισσότερο από ένα χρόνο. Αιτία ήταν μια άκρως δελεαστική πρόταση που του έγινε για να ηγηθεί του σχήματος στο FEVER, ενός ιστορικού μαγαζιού και σε χωρητικότητα μέσα στα τρία μεγαλύτερα της Αθήνας.

Ναι, ο Θέμης Αδαμαντίδης άφησε ασφυχτικά γεμάτη την Κηφισιά έτσι ξαφνικά για να κατηφορίσει στη λεωφόρου Συγγρού και εκεί με νέα αφίσα, νέο σχήμα και νέο τραγούδι όπως μαθαίνω, να προσπαθήσει να συναγωνιστεί τα μεγαθήρια.

Έχουν ακουστεί διάφορα ονόματα, όπως αυτό της Έλλης Κοκκίνου για παρτενέρ, μετά την άρνηση της Ελένης Βιτάλη να τραγουδήσει σε τόσο μεγάλο μαγαζί με τον Θέμη Αδαμαντίδη. Όσο για την νέα πρεμιέρα του Θέμη, ο επιχειρηματίας του FEVER είναι υπέρ του ρητού «το γοργόν και χάριν έχει». Στο δε North Live Stage το σχήμα θα συνεχιστεί μέχρι να βρεθεί λαικός τραγουδιστής, με τον Πάνο Καλίδη και την Ελένη Χατζίδου.

gossip