ΕΚΤΑΚΤΟ Survivor Spoiler: Πανικός στην Παραγωγή με Οικειοθελής αποχώρηση στην ομάδα των "Διάσημων". "Δεν Αντέχει άλλο"
Www.true.gr

ΕΚΤΑΚΤΟ Survivor Spoiler: Πανικός στην Παραγωγή με Οικειοθελής αποχώρηση στην ομάδα των «Διάσημων». «Δεν Αντέχει άλλο»

Όπως έχουμε γράψει και πριν λίγες μέρες, η οικειοθελής αποχώρηση ενός παίχτη από το Survivor δεν είναι και το ευκολότερο πράγμα στον κόσμο. Μόνο αν υπάρχουν σοβαροί λόγοι υγείας η παραγωγή δίνει το πράσινο φως για να γίνει κάτι τέτοιο. Σε άλλη περίπτωση ο παίχτης που επιμένει να φύγει από τον Άγιο Δομίνικο πρέπει να καταβάλει το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 100 χιλιάδων ευρώ, όπως προβλέπει η ρήτρα στο συμβόλαιο που έχουν υπογράψει όλοι οι παίχτες αμέσως μόλις επιλέχτηκαν για το παιχνίδι!

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μας η εταιρεία παραγωγής δέχτηκε το αίτημα ενός παίχτη για αποχώρηση. Πρόκειται για την παίχτρια των διάσημων, την Ξένια των Rec που ζήτησε να συνομιλήσει με τον ίδιο τον Τούρκο παραγωγό και ιδιοκτήτη των πνευματικών δικαιωμάτων του Survivor, Ατσούν Ιλιτζαλί. Του εξήγησε ότι περνάει δύσκολες στιγμές και ότι η ψυχολογία της βρίσκεται στα τάρταρα! Ανησυχεί ιδιαίτερα για την οικογένειά της που βρίσκεται στην Ανατολική Ουκρανία, σε περιοχή που γίνονται μάχες μεταξύ Ρωσόφιλων και στρατού της Ουκρανίας. Άλλωστε ένας από τους λόγους που έφυγε από την Ουκρανία ήταν και ο φόβος για τη ζωή της. Ζήτησε να έρθει σε επικοινωνία με τους δικούς της, κάτι που ο Τούρκος παραγωγός αρνήθηκε.

Το επεισόδιο όμως δεν σταμάτησε εκεί. Απογοητευμένη η Ξένια από την τροπή που πήρε η συζήτηση με τον Ατσούν, ζήτησε με τους συμπαίχτες της την επόμενη φορά που θα χρειαστεί να επιλέξουν κάποιον για αποχώρηση να ψηφίσουν εκείνη.Αυτό όμως έγινε την ώρα που η κάμερα έγραφε πλάνα, με αποτέλεσμα ο Ατσούν να μάθει για τη συνομιλία και τη συμφωνία κάτω από το τραπέζι μεταξύ της Ξένιας και των υπόλοιπων «Διάσημων»

και να γίνει έξαλλος από θυμό! Ακούστηκε μάλιστα ότι σκέφτεται να τιμωρήσει τους εμπλεκόμενους με τη συμφωνία παίχτες! Οι εξελίξεις αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον!

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr