Εκτακτό: Στην Ελλάδα ο Τράμπ: Τι συνέβη και έρχεται εσπευσμένα. Ραγδαίες εξελίξεις

Ποιος ο λόγος που έρχεται στην Ελλάδα ο Τράμπ;

Ενδιάμεση στάση στην Ελλάδα αναμένεται να κάνει στα επόμενα δύο εικοσιτετράωρα το αεροσκάφος «Air Force One» που μεταφέρει τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.

Επί της ουσίας, ο Αμερικανός πρόεδρος Τραμπ θα κάνει στάση στη στρατιωτική βάση της Σούδας Ελλάδα, στα Χανιά, προκειμένου το Air Force One να ανεφοδιαστεί και να συνεχίσει την πορεία του στη Σιγκαπούρη, όπου την ερχόμενη Τρίτη (12/06/2018) ο ίδιος έχει συνάντηση με το Βορειοκορεάτη ηγέτη, Κιμ Γιονγκ Ουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την «Καθημερινή», οι λεπτομέρειες για τη στάση Τραμπ στην Ελλάδα είναι ακόμη πολύ περιορισμένες, και ο σχεδιασμός μπορεί να αλλάξει για λόγους ασφαλείας, όπως πολύ συχνά γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις.

Δεν είναι καν γνωστό αν ο κ. Τραμπ θα επισκεφθεί για λίγη ώρα τις αμερικανικές δυνάμεις που σταθμεύουν στη Ελλάδα ή αν το αεροπλάνο απλά θα ανεφοδιαστεί και θα αναχωρήσει για την Σιγκαπούρη, δίχως καν να ανοίξουν οι πόρτες.

Σε κάθε περίπτωση, η βάση στη Σούδα θα βρίσκεται μέσα στις επόμενες ημέρες στον υψηλότερο βαθμό επιφυλακής, με φόντο τη στάση του Ντόναλντ Τραμπ.

ΠΗΓΗ: fimes.gr