ΕΚΤΑΚΤΟ: Πυροβολισμοί σε φλεγόμενο διαμέρισμα – Μέσα στο σπίτι ένα μικρό παιδί – Εκκλήσεις για βοήθεια

Δραματικές σκηνές στο Άργος με τις φωνές να διαδέχονται τους πυροβολισμούς – Στο φλεγόμενο σπίτι ένας άντρας άρχισε να πυροβολεί με την καραμπίνα του – Επί τόπου δυνάμεις της πυροσβεστικής και της αστυνομίας – Οι πρώτες εικόνες – «Βοήθεια θα μας κάψει, σώστε το παιδί μου» ακούστηκε να φωνάζει μία γυναίκα

Συναγερμός σήμανε λίγο μετά τις 14:30 στο Άργος όταν πυροσβεστική και αστυνομία ειδοποιήθηκαν για πυρκαγιά σε σπίτι και για έναν άνδρα που κρατάει καραμπίνα.

Συμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στο σημείο σπεύδουν οχήματα της Πυροσβεστικής και δυνάμεις της αστυνομίας, ενώ υπάρχουν πληροφορίες πως ο άνδρας πυροβολεί κάνοντας χρήση του όπλου που κρατάει.

Στο διαμερισμα σύμφωνα πάντα με πληροφορίες υπάρχει και ένα μικρό παιδί ενώ ακούστηκε μια γυναίκα να φωνάζει «βοήθεια θα μας κάψει, το παιδί μου!


Το περιστατικό εξελίσσεται στην οδό Ομήρου 3 κοντά στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Άργους στον τρίτο όροφο πολυκατοικίας. Όπως μπορείτε να ακούσετε και στο βίντεο, μέσα από το διαμέρισμα ακούγεται καυγάς πιθανόν του δράστη και μια γυναίκας…

Μεγάλη κινητοποίηση στο Άργος

https://www.youtube.com/watch?v=tb0aJNFSDfc


Το newsit.gr παρακολουθεί όλες τις εξελίξεις και σας ενημερώνει άμεσα για όποια νεώτερη πληροφορία με διαρκή ροή ειδήσεων. Σε νεώτερες αναρτήσεις περιλαμβάνονται όλα τα στοιχεία που προκύπτουν από το ρεπορτάζ.

Η ενημέρωση από το newsit.gr σε όλα τα σημαντικά θέματα της επικαιρότητας γίνεται με ταχύτητα, πληρότητα και εγκυρότητα, με στόχο την αξιόπιστη μετάδοση πληροφοριών στους χρήστες του διαδικτύου που παρακολουθούν τις ειδήσεις για τις ελληνικές και διεθνεις εξελίξεις.

newsit