Έκτακτο Λάρισα: Αστυνομικοί Έσωσαν τη Ζωή ενός Νηπίου 16 Μηνών! Αν Αργούσαν λίγο Ακόμα..

Πρωτόγνωρη ήταν η δοκιμασία που έζησε μια μητέρα στην κεντρική πλατεία της Λάρισας, μπροστά στα μάτια έντρομων περαστικών, όταν το μόλις 16 μηνών κοριτσάκι της παρουσίασε ξαφνικά σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Το κοριτσάκι, εμφάνισε σπασμούς, μελάνιασε και ανέβασε υψηλό πυρετό, την ώρα που βρίσκονταν με τη μητέρα του. Άμεσα ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ, όμως δύο αστυνομικοί με ένα περιπολικό που κατέφθασαν στο σημείο νωρίτερα, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης, αποφάσισαν να μεταφέρουν τη μητέρα και το παιδί στο νοσοκομείο.Όπως αποδείχθηκε, η απόφαση αυτή ήταν σωτήρια για τη ζωή του παιδιού, αφού στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στην ανάνηψη όπου και για περίπου 4 ώρες οι γιατροί έδωσαν μάχη να το κρατήσουν στη ζωή και τα κατάφεραν.

Μιλώντας στο onlarissa η μητέρα του κοριτσιού, στάθηκε ιδιαίτερα στους 2 αστυνομικούς που μετέφεραν την ίδια και το παιδί της στο νοσοκομείο, κάτι που όπως εξηγεί ήταν σωτήριο για τη μικρή. Για το λόγο αυτό, αισθάνθηκε την ανάγκη να τους ευχαριστήσει δημόσια. Αυτή τη στιγμή το 16 μηνών κοριτσάκι, νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας.