Έκτακτο: Κλειστά Αύριο τα Σχολεία. Δείτε σε Ποιες Περιοχές Δεν θα Λειτουργήσουν.
Www.true.gr

Έκτακτο: Κλειστά Αύριο τα Σχολεία. Δείτε σε Ποιες Περιοχές Δεν θα Λειτουργήσουν.

Κλειστά τα σχολεία λόγω των εκτάκτων καιρικών συνθηκών.

Εξαιτίας των κακών καιρικών συνθήκων και της χιονόπτωσης που πλήττει από νωρίς το πρωί την Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας, με απόφαση του δημάρχου Γιάννη Βοσκόπουλου, τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου Φλώρινας θα παραμείνουν κλειστά.

Επίσης, με απόφαση του δημάρχου Πρεσπών, Παναγιώτη Πασχαλίδη, κλειστά θα παραμείνουν άυριο και τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου λόγω εκτάκτων καιρικών συνθηκών.
Οι παιδικοί σταθμοί στο δήμο Φλώρινας θα λειτουργήσουν κανονικά, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.Χιονίζει σε περιοχές της Θεσσαλονίκης
Στο μεταξύ, τα πρώτα χιόνια ξεκίνησαν να πέφτουν λίγο πριν τις οκτώ το βράδυ σε περιοχές της Θεσσαλονίκης.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τον ενημερωτικό ιστότοπο thestival.gr η χιονόπτωση σημειώνεται στο δρόμο από Νέα Μεσήβρια για Ξηροχώρι και Πρόχωμα.Ακόμη, χιονίζει στον δρόμο Θεσσαλονίκης – Ευζώνων από το χιλιόμετρο 506 μέχρι 511 καθώς και στην παλαιά Βεροίας από τη διασταύρωση της γέφυρας προς την έξοδο.

Παράλληλα, ασθενής χιονόπτωση υπάρχει σε Λαχανά, Σοχό και Ασκό αλλά στην εθνική Θεσσαλονίκης – Σερρών στο ρεύμα εξόδου μετά τη διασταύρωση Λαγκαδά

Πηγή: Newsbomb.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr