Έκτακτο Είδηση: Λήγει την Απεργία ο Κουφοντίνας. Πότε Βγαίνει από την Φυλακή

Εγκρίθηκε αργά το απόγευμα της Πέμπτης (14.06.2018) από το Συμβούλιο της φυλακής νέα άδεια για τον Δημήτρη Κουφοντίνα, Ο Δημήτρης Κουφοντίνας είχε ξεκινήσει απεργία πείνας από τις 30 Μαΐου και η κατάσταση της υγείας του ήταν σε οριακή κατάσταση. Περισσότερα σε λίγο. To newsit.gr παρακολουθεί όλες τις εξελίξεις και θα σας ενημερώνει συνεχώς με κάθε νεώτερη πληροφορία.

Ο Δημήτρης Κουφοντίνας αναμένεται να πάρει την τρίτη 48ωρη άδεια μόλις ανακτήσει τις δυνάμεις του και πάρει εξιτήριο απ’ το νοσοκομείο της Νίκαιας, όπου και νοσηλεύεται.

Τις τελευταίες δύο ημέρες σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς η υγεία του 60χρονου Δημήτρη Κουφοντίνα ήταν σε οριακή κατάσταση.

Το newsit.gr παρακολουθεί όλες τις εξελίξεις και σας ενημερώνει άμεσα για όποια νεώτερη πληροφορία με διαρκή ροή ειδήσεων. Σε νεώτερες αναρτήσεις περιλαμβάνονται όλα τα στοιχεία που προκύπτουν από το ρεπορτάζ.

Η ενημέρωση από το newsit.gr σε όλα τα σημαντικά θέματα της επικαιρότητας γίνεται με ταχύτητα, πληρότητα και εγκυρότητα, με στόχο την αξιόπιστη μετάδοση πληροφοριών στους χρήστες του διαδικτύου που παρακολουθούν τις ειδήσεις για τις ελληνικές και διεθνεις εξελίξεις.

Πηγή : newsit.gr