Έκτακτο. Γιος επιχειρηματία στην Κηφισιά προσπάθησε ν΄Αυτοκτονήσει. Είναι ο πρώην της…

ο παιδί αυτό απο μικρό, λένε όσοι γνωρίζουν είχε προβλήματα. Ολοκλήρωσε το σχολείο του σε πανάκριβο σχολείο στην περιοχή του Παλαιού Ψυχικού, αλλά δυστυχώς έμπλεξε απο μικρός στην κοκαϊνη.

Και μπορεί οι γονείς του- ο πατέρας ασχολείται με την πρωτογενή οικονομία- να τον έστειλαν στο Λονδίνο για να σπουδάσει και παράλληλα να ξεκόψει αλλά αυτός δεν το έκανε. Βλέπετε η σκόνη είναι εθιστική.

Επέστρεψε στην Ελλάδα, έβγαζε γούστα με διάφορα μοντέλα πρώτης και τελευταίας σειράς και κάποια στιγμή αποφάσισε να «σοβαρευτεί».

Δημιούργησε μια σχέση με τραγουδίστρια η οποία στην αρχή ηταν παράνομη και κατόπιν κρυφή. Η τραγουδίστρια όμως αφού τον ξεζούμισε και οικονομικά αλλά και στα γούστα με φίλες της, αποχώρησε.

Τρία βίντεο κλίπ πλήρωσε ο χορηγούλης και άλλα τόσα τραγούδια. Εδώ και δυο μήνες χώρισαν. Αυτή κάνει ζωάρα κι αυτός κλείστηκε στις σκιές του.

Πληροφορήθηκα ότι πριν απο λίγο αποπειράθηκε να δώσει τέλος στη ζωή του κόβωντας τις φλέβες του… Ευτυχώς για τον ίδιο τον πρρόλαβε μια εσωτερική κοπέλα που δουλεύει στο σπίτι του και πλεόν νοσηλεύεται εκτός κινδύνου σε ιδιωτικό νοσοκομείο κάτω απο άκρα μυστικότητα.

Θα σας έχω κι άλλα σε λίγο…

Πηγη nassosblog.gr