Έκτακτο! Δολοφονήθηκε ο Βασίλης Στεφανάκος!
Www.true.gr

Έκτακτο! Δολοφονήθηκε ο Βασίλης Στεφανάκος!

Από πυρά αγνώστων δολοφονήθηκε ο Βασίλης Στεφανάκος το απόγευμα της Τετάρτης, σε δρόμο του Χαϊδαρίου. Τα όπλα που χρησιμοποιήθηκαν ήταν Καλάσνικοφ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.

Ο Στεφανάκος είχε αποφυλακιστεί τον Αύγουστο του 2016 μετά από 9 χρόνια στην φυλακή.

Ο Βασίλης Στεφανάκος που διατηρούσε μάνδρα αυτοκινήτων στο Χαϊδάρι, δεν είναι τυχαίο όνομα στον κόσμο της νύχτας, ειδικά τις τελευταίες δύο δεκαετίες που αναδείχτηκαν νέες ηγεσίες από τους προηγούμενους «εμφυλίους» πολέμους των μαφιόζων.Θεωρήθηκε ως το αφεντικό της τρίτης γενιάς της εγχώριας μαφίας. Ήταν στη λίστα με τα 44 εντάλματα σύλληψης για εκβιασμούς και άλλα αδικήματα που είχε εκδοθεί το καλοκαίρι του 2006. Επίσης τον Ιανουάριο του 2007 είχε προσπαθήσει με τη βοήθεια δύο αστυνομικών να βγάλει νέο δελτίο ταυτότητας με λατινικούς χαρακτήρες από το Τμήμα Ασφαλείας της Πετρούπολης.

Έχει απασχολήσει κατά καιρούς τις διωκτικές αρχές για περισσότερες από 10 εγκληματικές ενέργειες που αφορούν ηθική αυτουργία σε δολοφονίες, τη δολοφονία συνεργατών του, αλλά και για τη στενή συνεργασία του με επίορκους αστυνομικούς. Ακόμη, ήταν ο αντίπαλος πόλος στον αιματηρό «εμφύλιο» των μαφιόζων. Τα χτυπήματα, που περιελάμβαναν εκρήξεις και ένοπλες επιθέσεις, παρά τον εγκλεισμό στη φυλακή των δύο αντιπάλων, διαδέχονταν το ένα το άλλο.

ΠΗΓΗ: topontiki.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr