ΕΚΤΑΚΤΟ: Διακοπή ρεύματος – Μπλακ άουτ στην Αττική. Δείτε ποιες περιοχές δεν θα έχουν ρεύμα

Διακοπή ρεύματος: Εκταταμένες διακοπές ρεύματος σε πολλές περιοχές της Αττικής – Πού παρατηρούνται προβλήματα στην ηλεκτροδότηση – Άτομα έχουν εγκλωβιστεί σε ανελκυστήρες – Κυκλοφοριακό χάος στους δρόμους – Χωρίς φανάρια κεντρικές οδικές αρτηρίες – Προβλήματα και στα δρομολόγια του Μετρό

Χάος επικρατεί στην Αττική, καθώς από το μεσημέρι της Τετάρτης (22/08/2018) παρατηρούνται εκτεταμένες διακοπές ρεύματος σε πολλές περιοχές του Λεκανοπεδίου.

Τα περισσότερα προβλήματα στην ηλεκτροδότηση εντοπίζονται σε Άλιμο, Αργυρούπολη, Μαρούσι, Κηφισιά, Χαλάνδρι, Αγία Παρασκευή, Γλυφάδα, Νέα Σμύρνη, Δάφνη, Καλλιθέα, αλλά και σε περιοχές στο κέντρο της Αθήνας.

Εγκλωβισμένα άτομα σε ανελκυστήρες

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η Υπηρεσία έχει δεχθεί περισσότερες από 100 κλήσεις για απεγκλωβισμό ατόμων από ανελκυστήρες. Ο αριθμός αυτός αυξάνεται όσο περνάει η ώρα, καθώς σύμφωνα με την πρώτη ενημέρωση της Πυροσβεστικής, τα περισταστικά για τα οποία κλήθηκε η Υπηρεσία ανέρχονταν σε 70.

Αλαλούμ στους δρόμους


Χαρακτηριστικό της κατάστασης που επικρατεί είναι πως σε πολλούς δρόμους οι φωτεινοί σηματοδότες έχουν τεθεί εκτός λειτουργίας, με αποτέλεσμα να παρατηρείται κυκλοφοριακό «έμφραγμα» στους δρόμους.

Προβλήματα και στο Μετρό

Προβλήματα εντοπίζονται και στα δρομολόγια του Μετρό.

Σύμφωνα με την ΣΤΑΣΥ το πρόβλημα της κίνησης των συρμών περιορίζεται στο Tμήμα από το σταθμό «Πανεπιστήμιο» έως το σταθμό Ηλιούπολης, ενώ κανονικά γίνεται η κυκλοφορία από Ανθούπολη έως Πανεπιστήμιο και από το σταθμό Ηλιόπουλη έως Ελληνικό.


Ωστόσο, αποκαθίσταται σταδιακά η ηλεκτροδότηση της γραμμής 2 Ανθούπολη-Ελληνικό.

Προβλήματα εντοπίζονται και στα δρομολόγια του Τραμ.

Βλάβη στο Κέντρο Υπερυψηλής Τάσης της Παλλήνης

Σε βλάβη που παρουσιάστηκε στο Κέντρο Υπερυψηλής Τάσης της Παλλήνης οφείλονται τα προβλήματα ηλεκτροδότησης που εμφανίστηκαν σε περιοχές της Αττικής, σύμφωνα με όσα ανέφεραν πηγές του ΑΔΜΗΕ στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, σε μία ώρα το αργότερο θα έχει αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση.

newsbomb