Έκτακτο: Ανείπωτη Θλίψη... «Έφυγε» από τη Ζωή η Αγαπητή σε όλους, Πόπη Καραγιαννίδου.
Www.true.gr

Έκτακτο: Ανείπωτη Θλίψη… «Έφυγε» από τη Ζωή η Αγαπητή σε όλους, Πόπη Καραγιαννίδου.

Η κηδεία της θα γίνει την Καθαρή Δευτέρα, στις 11 στη Θέρμη – Ακυρώνονται οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις του δήμου

Βαρύ είναι το πένθος στην οικογένεια του αναπληρωτή υπουργού Ενέργειας και Περιβάλλοντος Σωκράτη Φάμελλου, μετά την απώλεια της συζύγου του, Πόπης Καραγιαννίδου.

Η Πόπη Καραγιαννίδου ήταν προϊσταμένη της Τεχνικής Υπηρεσίας του δήμου Θέρμης και στενή συνεργάτης του δημάρχου. Πολιτικά δραστηριοποιήθηκε στο Πανεπιστήμιο μέσα από την ΚΝΕ. Αργότερα πέρασε στο Συνασπισμό και το ΣΥΡΙΖΑ, ενώ υπήρξε εκλεγμένη στην ΕΜΔΥΔΑΣ (Ένωση Μηχανικών Δημοσίων Υπαλλήλων) με τη συνδικαλιστική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑΜε τον κ. Φάμελλο απέκτησαν έναν γιο, ηλικίας 17 ετών.
Η κηδεία της θα γίνει τη Δευτέρα, στις 11 το μεσημέρι, στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου Θέρμης.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε, ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης εκφράζει την οδύνη του για την απώλειά της. «Ο Πρόεδρος της Βουλής εκφράζει τα βαθύτατα συλλυπητήριά του για τον πρόωρο θάνατό της και την αμέριστη συμπαράστασή του στον σύζυγό της, τον γιο τους και τους οικείους τους», αναφέρει η ανακοίνωση.Ο δήμος Θέρμης ακυρώνει όλες τις εκδηλώσεις που είχε προγραμματίσει για την Καθαρή Δευτέρα. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο δήμος αναφέρει:

«Ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Θέρμης αισθάνονται την ανάγκη να εκφράσουν τη βαθύτατη λύπη τους για την απώλεια της Καλλιόπης Καραγιαννίδου, συζύγου του κ. Σωκράτη Φάμελλου, Αν. Υπουργού Περιβάλλοντος. Η Καλλιόπη (Πόπη) Καραγιαννίδου ήταν σημαντικό στέλεχος (προϊσταμένη) της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου και στενή συνεργάτης του Δημάρχου. Ο Δήμος Θέρμης σε ένδειξη πένθους για τον θάνατο της αγαπημένης μας Πόπης, και ως πράξη συμπαράστασης προς την οικογένειά της, ακυρώνει όλες τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις της αυριανής μέρας (Καθαρά Δευτέρα) στο Φράγμα της Θέρμης. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Δευτέρα 19/2/2018, στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Θέρμης, στις 11:00 π.μ».

Πηγή: Protothema.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr