Έκτακτο: Οι ανακοινώσεις για το κλείσιμο των σχολείων - Τι θα ισχύσει για δημοτικά, νηπιαγωγεία
Www.true.gr

Έκτακτο: Οι ανακοινώσεις για το κλείσιμο των σχολείων – Τι θα ισχύσει για δημοτικά, νηπιαγωγεία

Τι θα ισχύσει για δημοτικά, νηπιαγωγεία, παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς ανακοινώνουν οι υπουργοί Παιδείας, Εσωτερικών και Υγείας – Η εισήγηση των λοιμωξιολόγων – Τι θα γίνει με την τηλεκπαίδευση

Τις αποφάσεις της κυβέρνησης για το κλείσιμο των δημοτικών σχολείων και των νηπιαγωγείων ανακοινώνει αυτή την ώρα η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως. Οι ανακοινώσεις γίνονται από το υπουργείο Υγείας, παρουσία του υπουργού Βασίλη Κικίλια και του υπουργού Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκου, ο οποίος αναμένεται να αναφερθεί στο κλείσιμο παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών, αλλά και στην τηλεργασία και τις άδειες των γονέων μετά την αναστολή λειτουργίας των σχολείων της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και φροντίδας των παιδιών.
Δείτε Live:

Νωρίτερα, ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Ακης Σκέτσος είχε κάνει γνωστό ότι υπέρ του κλεισίματος των σχολείων σε όλη την Ελλάδα τάχθηκαν οι 15 εκ των 24 ειδικών που συνεδρίασαν με αυτό το αντικείμενο χθες. Οι υπόλοιποι 8 είχαν υποστηρίξει την αναστολή λειτουργίας στα σχολεία της Βόρειας Ελλάδας και των υπολοίπων βεβαρυμμένων περιοχών.

Όπως ανακοίνωσε ο Βασίλης Κικίλιας τα σχολεία θα μείνουν κλειστά έως τις 30 Νοεμβρίου- δηλαδή για τις επόμενες δύο εβδομάδες.

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr