Έκτακτη Είδηση: Μπαρμπαρούσης – «Ανακαλώ τις δηλώσεις μου για πραξικόπημα, παρερμηνεύτηκαν»

Στροφή 180 μοιρών πραγματοποίησε ο Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης μετά τις προκλητικές δηλώσεις του στην Ολομέλεια της Βουλής που είχαν ως αποτέλεσμα να διαγραφεί από την ΚΟ της Χρυσής Αυγής και σε βάρος του να υποβληθεί μηνυτήρια αναφορά από Πάνο Καμμένο και Φώτη Κουβέλη.

Όπως είπε, πρόκειται για μια αυθόρμητη δήλωση (σ.σ. ζήτησε από τον στρατό να συλλάβει Τσίπρα, Καμμένο και Παυλόπουλο), η οποία δεν είχε στόχο να αμφισβητήσει τη συνταγματική νομιμότητα.

Οι σημερινές αυθόρμητες δηλώσεις μου -τις οποίες ανακαλώ- επ’ ουδενί είχαν σκοπό να αμφισβητήσουν τη Συνταγματική Νομιμότητα. Δυστυχώς, έτυχαν δόλιας πολιτικής εκμετάλλευσης και παρερμηνείας και έδωσαν την αφορμή στην κυβέρνηση να εκθέσει εμένα προσωπικά και το κόμμα της Χρυσής Αυγής, αλλά και να καλύψει επικοινωνιακά το ξεπούλημα της Μακεδονίας.

Ξεπερνά κάθε όριο γελοιότητας η άποψη του ΥΠΕΘΑ Π. Καμμένου, ότι σε μια τυχαία δήλωσή μου, έκανα προπαρασκευαστικές ενέργειες για να καταλυθεί το Πολίτευμα!

Τονίζω ότι η προσήλωσή μου στη Συνταγματική Νομιμότητα, την οποία υπηρετώ ως εκλεγμένος μέλος της Εθνικής Αντιπροσωπείας, από το έτος 2012, δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν.

πηγή: diaforetiko.gr