Έκτακτη Είδηση από το Μπάκιγχαμ: Ο Πρίγκιπας Φίλιππος θα Παραδώσει το Δίπλωμά του
Www.true.gr

Έκτακτη Είδηση από το Μπάκιγχαμ: Ο Πρίγκιπας Φίλιππος θα Παραδώσει το Δίπλωμά του

Όπως ανακοίνωσε το Παλάτι του Μπάκιγχαμ και μάλιστα, το BBC μετέδωσε το γεγονός ως έκτακτη είδηση, ο πρίγκιπας Φίλιππος θα παραδώσει οικειοθελώς το δίπλωμα οδήγησης.

Να θυμίσουμε ότι 97χρονος Δούκας του Εδιμβούργου προχωρά σε αυτή την κίνηση, έπειτα από το τροχαίο ατύχημα το οποίο συνέβη στις 17 Ιανουαρίου στην περιοχή του Σάντριγχαμ στο Νόρφολκ. Εκεί, η βασίλισσα Ελισάβετ και ο Φίλιππος περνούν ένα μεγάλο μέρος του χειμώνα.

Τότε το πολυτελές Land Rover Freelander, το οποίο οδηγούσε ο πρίγκιπας, έβγαινε στον κεντρικό δρόμο όταν συγκρούστηκε με ένα Kia και ανατράπηκε. Ο δούκας του Εδιμβούργου φώναζε: «Τα πόδια μου!» καθώς τον έβγαζαν έξω από το κατεστραμμένο Land Rover του. Ο ίδιος υποστήριξε ότι τον τύφλωσε ο ήλιος.


Αν και ο πρίγκιπας δεν έπαθε το παραμικρό η οδηγός του Kia είχε αμυχές στο γόνατο, ενώ η επιβάτιδα, η Έμα Φεργουέδερ, έσπασε τον καρπό της, και το μωρό στο πίσω κάθισμα ευτυχώς δεν τραυματίστηκε.

Να τονιστεί ότι μεε αφορμή το ατύχημα ξεκίνησαν και πάλι συζητήσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο, για το να θα έπρεπε να αφήνουν ακόμα τον ηλικιωμένο πρίγκιπα να πιάνει τιμόνι στα χέρια του.


Αμέσως μετά το τροχαίο πολλά βρετανικά μέσα ενημέρωσης καλούσαν τη βασίλισσα Ελισάβετ να αφαιρέσει το δίπλωμα από τα χέρια του 97χρονου πρίγκιπα.

ΠΗΓΗ

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr