Έκτακτη Είδηση: Aγριo ξύλο με τραυματίες ανάμεσα σε «Μακεδόνες» και Ελληνες για το όνομα – Μας ξεφτιλίζουν οι Σκοπιανοί

Oταν δίνεις ιθαγένεια και γλώσσα αυτές οι συνέπειες έρχονται. Οι Τσίπρας-Κοτζιάς επιτρέπουν να ξεφτιλίζεται ολόκληρη χώρα και να διασύρονται οι αληθινοί Μακεδόνες. Μετά τον ανοιχτό διασυρμό από τον Ζάεφ ο οποίος στις Πρέσπες μίλησε για Ελληνες και «Μακεδόνες» και έκανε δημόσια τον κατάπτυστο διαχωρισμό, τώρα ήρθε νέο σοβαρό περιστατικό. Τα Σκόπια εμφανίζονται πλέον διεθνώς ως οι κληρονόμοι της Μακεδονίας και αυτό μοιραία θα φέρει δυσάρεστες εξελίξεις…

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν στους Νέους Πόρους Πιερίας μεταξύ Σκοπιανών και Ελλήνων εφήβων «για το όνομα της Μακεδονίας», όπως αναφέρουν ΜΜΕ της ΠΓΔΜ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο καβγάς έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια εκδρομής στην περιοχή ενός καμπ χάντμπολ που διατηρεί στα Σκόπια η παλαίμαχη Σέρβα παίκτρια Αντριάνα Μπούντιμιρ.

Όλα ξεκίνησαν όταν μια Ελληνίδα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ρώτησε εφήβους 17-18 ετών από τα Σκόπια από πού προέρχονται.

Όταν οι νεαροί απάντησαν «από τη Μακεδονία», εκείνη άρχισε να λογομαχεί μαζί τους για το όνομα και λίγο μετά φώναξε μια παρέα Ελλήνων εφήβων.

Οι δύο ομάδες άρχισαν να τσακώνονται και τελικά ο καβγάς φούντωσε, με αποτέλεσμα οι έφηβοι από Σκόπια και Ελλάδα να έρθουν στα χέρια.

Όπως αναφέρουν τα σκοπιανά ΜΜΕ, «ο καβγάς ήταν άγριος και είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν αρκετά άτομα».

Κατά τις ίδιες πηγές, το ξύλο ανάμεσα στις δύο ομάδες εφήβων έληξε με παρέμβαση της αστυνομίας, που κατέφθασε στο σημείο έπειτα από ειδοποίηση που έλαβε από αυτόπτη μάρτυρα του καβγά.

Μάλιστα, κάποιοι έφηβοι από τα Σκόπια όταν γύρισαν στην πατρίδα τους «κατέληξαν στο νοσοκομείο, με αρκετά σοβαρά τραύματα», όπως αναφέρεται.

«Προσπαθήσαμε να έρθουμε σε επαφή με την παλαίμαχη παίκτρια χάντμπολ Αντριάνα Μπούντιμιρ, που ηγείται του καμπ, αλλά δεν απάντησε στις κλήσεις μας. Λίγο μετά, δε, έκλεισε το κινητό της τηλέφωνο», καταλήγει το δημοσίευμα.

Στην ουσία έχουμε επανάληψη του περιστατικού με τον Ζ.Ζάεφ μπροστά στους Κοτζιά-Τσίπρα σε ζωντανή μετάδοση.

«Η ευρωπαϊκή αντίληψη αποτελεί δημοκρατική έκφραση, οι Έλληνες, οι Μακεδόνες οι Ευρωπαίοι είναι πιο ισχυροί απέναντι στην ξενοφοβία» επεσήμανε ο Ζ.Ζάεφ.

Ο διαχωρισμός έγινε δημοσίως για να αντιληφτούν όλοι πως αυτοί πήραν την «ταυτότητα» .

Αργότερα ο Ζάεφ είπε ξανά: «με τη συμφωνία έχουμε επιτέλους μια χώρα που θα αναγνωρίζεται από όλους, από ολόκληρο τον κόσμο. Έχουμε επιτέλους μια χώρα όπου ζει ένα αναγνωρισμένο “μακεδονικό” έθνος με μια αναγνωρισμένη “μακεδονική” γλώσσα».

Πηγή : pentapostagma.gr