ΕΚΤΑΚΤΗ Ενημέρωση: Βρέθηκαν τα δυο 11χρονα Αγοράκια που είχαν απαχθεί στη Λάρνακα!

Το ΡΙΚ μετέδωσε πριν από λίγο ότι τα παιδιά βρέθηκαν – Περιπολικό μεταβαίνει στο σημείο που εντοπίσθηκαν τα δυο 11χρονα αγοράκια.

Σύμφωνα με το υπουργείο Δικαιοσύνης της Κύπρου τα παιδιά εντοπίσθηκαν σε περιοχή κοντά στο σχολείο – Τα δυο 11χρονα αγοράκια έχουν ήδη παραδοθεί στους γονείς τους – Σε πολυκατοικία κοντά στην Λάρνακα συνελήφθη ο δράστης

Σε περιοχή κοντά στο σχολείο τους βρέθηκαν τα δυο 11χρονα αγοράκια που εξαφανίστηκαν σήμερα το πρωί και είχε σημάνει συναγερμός. Ο υπουργός Δικαιοσύνης έδωσε εντολή να ανακοινωθεί ότι τα παιδιά βρέθηκαν και είναι καλά στην υγεία τους.


Την είδηση επιβεβαίωσε και ο Υπουργός Παιδείας, Κώστας Χαμπιαούρης. Αυτή την ώρα υπάρχει μεγάλη κινητικότητα των αστυνομικών δυνάμεων στη Λάρνακα, ενώ σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες τα παιδιά βρέθηκαν κοντά στο σχολείο τους. Ενώ υπάρχει ενημέρωση ότι τα δύο παιδιά έχουν παραδοθεί ήδη στους γονείς τους.

Νωρίτερα και ενώ όλη η Κύπρος ήταν στο πόδι για τον εντοπισμό των παιδιών είχαν δει το φως της δημοσιότητας ανησυχητικές πληροφορίες. Ότι δηλαδή ο απαγωγέας είχε προσπαθήσει να αρπάξει και άλλα παιδιά από το σχολείο.

Τα δυο αγόρια, παιδιά Ελλήνων που ζουν και εργάζονται στην Κύπρο, εξαφανίστηκαν όταν άνδρας που τους παρουσιάστηκε ως ο νέος τους δάσκαλος τα παρέσυρε μέσα σε αυτοκίνητο και εξαφανίστηκε.

ΠΗΓΗ: newsit.gr