Έκτακτη Ανακοίνωση Πυροσβεστικής: 74 Νεκροί, 187 Τραυματίες, πάνω από 100 Αγνοούμενοι. Εθνική Τραγωδία δίχως Τέλος
Www.true.gr

Έκτακτη Ανακοίνωση Πυροσβεστικής: 74 Νεκροί, 187 Τραυματίες, πάνω από 100 Αγνοούμενοι. Εθνική Τραγωδία δίχως Τέλος

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της Πυροσβεστικής ο αριθμός των νεκρών ανήλθε στους 74 ενώ οι τραυματίες φτάνουν στους 187, 164 ενήλικες και 23 παιδιά.

Φόβοι ότι ο αριθμός των νεκρών θα αυξηθεί δραματικά.

Ξεπέρασαν τους 60 οι νεκροί, αποκάλυψε ο δήμαρχος Πικερμίου-Ραφήνας κ. Μπουρνούς.Σύμφωνα με πληροφορίες, πέρα από τους 25 νεκρούς που βρέθηκαν στο οικόπεδο Μάτι, στην ίδια περιοχή βρέθηκαν ακόμη 10 νεκροί, εκ των οποίων τέσσερις σε ένα αυτοκίνητο (οικογένεια με δυο παιδιά), τέσσερις σε ένα σπίτι (μια μητέρα με τις δυο της κόρες και την γιαγιά της οικογένειας) και κάτω από την πλαγιά του λόφου άλλοι δύο. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ένα ακόμη άνδρας ανασύρθηκε νεκρός μέσα από καμένο αυτοκίνητο. Ακόμη έναν νεκρό περισυνέλεξε το Λιμενικό από την θαλάσσια περιοχή της Αρτέμιδας ενώ δύο νεκροί εντοπίστηκαν στην περιοχή του Λυκορέματος.

Η επίσημη ενημέρωση από τις αρχές αναφέρει 51 επιβεβαιωμένους νεκρούς, ενώ οι τραυματίες ξεπερνούν τους 165.Πλατφόρμα αναζήτησης αγνοουμένων

Σήμερα ανοίχτηκε διαδικτυακή πλατφόρμα όπου δηλώνονται τα πρόσωπα που δεν έχουν έρθει σε επαφή με τις οικογένειές τους στον σύνδεσμο missingpeople.audax.gr.

Πηγή : mixanitouxronou.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr