Έκρηξη στην Γλυφάδα: Αυτός είναι ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου που εξερράγη.

Ποιος είναι ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου που ανατινάχθηκε το πρωί σπέρνοντας τον πανικό στην Γλυφάδα. Ο συγκεκριμένος άνδρας, ο οποίος δεν έχει ξεκαθαριστεί αν είναι ο ίδιος που τραυματίσθηκε σοβαρά, φέρεται να είναι σκληρός αρχιμαφιόζος στην Αυστραλία. Ο βίος και η πολιτεία του ανθρώπου που έχει καταδικαστεί για εμπόριο ναρκωτικών και ήταν συναρχηγός σκληρής συμμορίας μηχανόβιων.
Τα όσα έγιναν στην Γλυφάδα σήμερα το πρωί με την έκρηξη που συγκλόνισε τον παραλιακό δήμο της Αθήνας παίρνουν ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις. Το όνομα που αναγράφεται στο δίπλωμα του αυτοκινήτου που ανατινάχθηκε συνταράσσοντας την περιοχή, ανήκει σε ένα αρχηγό της Μαφίας στην Αυστραλία ο οποίος σύμφωνα με αυστραλιανά ΜΜΕ βρίσκεται από το 2018 ή το 2017 στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Γλυφάδα. Ακόμα παραμένει άγνωστο αν είναι ο ίδιος ο σοβαρά τραυματίας από την έκρηξη ή αν είναι κάποιος συνεργάτης του.

Πάντως οι πληροφορίες του newsit.gr αναφέρουν ότι ο άνδρας που χειρουργείται με σοβαρά τραύματα στα χέρια και στα πόδια έχει χαρακτηριστικά ανθρώπου αραβικής καταγωγής.

Σύμφωνα πάντα με τα αυστραλιανά ΜΜΕ ο συγκεκριμένος άνδρας με τα αρχικά A.J.M. ήταν αρχιμαφιόζος στην Αυστραλία, διακινητής ναρκωτικών και υπαρχηγός σκληρής και αδίστακτης συμμορίας με μηχανές.

Παρά το γεγονός ότι έχει διαφύγει από την Αυστραλία τα τελευταία χρόνια ο συγκεκριμένος άνδρας θεωρείται ότι ασκεί ακόμα μεγάλη επιρροή στον υπόκοσμο της χώρας που δρούσε. Λέγεται ότι το 2013 έφυγε για το Ντουμπάι και στην συνέχεια ήρθε στην Ελλάδα. Έχει καταδικαστεί για εμπόριο ναρκωτικών αλλά και ήταν παρών στην απαγωγή του βαρόνου των ναρκωτικών Γουέιν Ρόντνει Σνάιντερ στην Ταϊλάνδη το 2015. Όπως γράφουν χαρακτηριστικά τα αυστραλιανά ΜΜΕ, «ο A.J.M. ζει στο πλούσιο παραλιακό προάστιο της Αθήνας, την Γλυφάδα, γνωστή και ως «τα ελληνικά Χάμπτονς».

Τα ΜΜΕ αναφέρουν επίσης ότι έχει μεταφέρει τις μαφιόζικες δραστηριότητές του στην Ελλάδα και συνεργάζεται με την ρωσική μαφία. Το παρελθόν του είναι πλούσιο και ανατριχαστικό. Ήταν αρχηγός της συμμορίας των Comancheros μιας σκληρής συμμορίας μηχανόβιων και τα τελευταία χρόνια είχε συγκρουστεί με το νυν αρχηγό των Comancheros Μάικ Μάρεϊ ο οποίος είναι στην φυλακή αλλά θεωρείται ο αρχηγός των συμμοριών των μηχανόβιων όλης της Αυστραλίας.

Η απόπειρα δολοφονίας
Το πιο πρόσφατο περιστατικό ξεκαθαρίσματος λογαριασμών ανάμεσα στους συμμορίτες θεωρείται η απόπειρα δολοφονίας του υπαρχηγού του Μάρεϊ και σε κατάστημα που κάνει τατουάζ. Δυο κουκουλοφόροι με ημιαυτόματα εισέβαλλαν και γάζωσαν τον υπαρχηγό του Μάρει, Ρόμπερτ Έιλ την ώρα που έκανε τατουάζ. Παρά τα σοβαρά τραύματά του ο Έιλ επέζησε. Σοκαριστικά είναι τα πλάνα από κάμερα ασφαλείας με περαστικούς να τρέχουν να γλιτώσουν.

Πηγη newsit.gr