Εκνευρισμός στον Σκάϊ. Τα μονοψήφια, το «χώσιμο» στην Ντίνα και το mail στον Τούρκο

Σας έγραψα χθες το μεσημέρι αποκλειστικά για την αποχώρηση του στυλίστα της Σπυροπούλου. Όπως βέβαια σας είχα γράψει πρώτος από την αρχή κιόλας του «My style rocks» πως υπήρχε πρόβλημα με το δίδυμο των στυλιστών.
Τώρα λοιπόν έχουν αναλάβει τα στελέχη της ψυχαγωγίας να συννετίσουν την Ντίνα προκειμένου το σόου να μην βαρέσει «μπουρλότο».

Και αυτό γιατί έχουν κλειστεί μεγάλα πακέτα μέχρι τα Χριστούγεννα και το πρόγραμμα δεν μπορεί προς το παρόν να κοπεί σε καμία περίπτωση.

Έτσι έγιναν νέες παρατηρήσεις στην παρουσιάστρια, να συγκεντρώνεται, να μην χάνει τα λόγια της και να μην έχει συνέχεια άγχος για το πως «γράφει» στο φακό λοξοκοιτώντας την κάμερα αλλά και για το αν είναι στα σωστά ντεσιμπέλ ο τόνος της φωνής της (αυτά είναι τα δύο μεγάλα άγχη της Σπυροπούλου από την πρώτη μέρα της τηλεοπτικής καριέρας).


Όμως ένα άλλο πουλάκι που πετάει εκεί τριγύρω στο Φάληρο μου είπε πως για την δυσκολία της Ντίνας να ανταπεξέλθει στα γυρίσματα ενημερώθηκε προσωπικά και ο Τούρκος καναλάρχης Ατζούν Ιλίτζαλι και μάλιστα γραπτώς με email.

Στα νούμερα τώρα: 13,4% στο σύνολο η Ντίνα την Τρίτη, 13,2% στο 18 – 54.


Και αν συνυπολογίσει κανείς πως ο Σκάϊ δεν έχει ρίξει ακόμη τα «βαριά» του όπλα στηνprime time το μερίδιο του καναλιού στο δυναμικό κοινό υποχώρησε την Τρίτη στο 9,6% μόλις 0,4% πάνω από το κλειστό Mega. E είναι λοιπόν δυνατόν τα στελέχη να μην έχουν νεύρα;

Πηγη nassosblog.gr