Εκεί που Περπατούσε Αισθάνθηκε έναν ξαφνικό Πόνο στο Πόδι της. Τότε Κοιτάει κάτω στο Πεζοδρόμιο και Παγώνει…

Όσον αφορά στο φαγητό, όλοι επιθυμούμε να χαλαρώνουμε και να μπορούμε να απολαμβάνουμε οτιδήποτε τραβά η όρεξή μας! 

Όταν η Rachel Myrick επισκέφτηκε ένα Steakhouse Longhorn στο Spotsylvania της Virgina, έψαχνε για ένα ικανοποιητικό γεύμα με μπριζόλα και πατάτες. Όπως υποδηλώνει το όνομα, το εστιατόριο έχει θέμα ένα διασκεδαστικό, δυτικό στιλ. Δυστυχώς για τη Rachel, πήρε λίγο περισσότερη εμπειρία από την «άγρια δυτική» πλευρά, από αυτή που περίμενε.

Η φτωχή κοπέλα, δεν πρόφτασε να βάλει καν το πόδι της στην μπροστινή πόρτα, όταν έφτασε στο steakhouse. Αντίθετα, κάτι πήγε στο πόδι της, ενώ περπατούσε μέσα από το φουαγιέ του εστιατορίου. Η μητέρα ήταν με το φίλο της, Clem και το 13χρονο γιο της, όταν αισθάνθηκε έναν οξύ πόνο στα δάκτυλα της.

Αρχικά, η Rachel θεώρησε ότι κάποια μέλισσα ήταν υπεύθυνη. Έριξε το τηλέφωνο και το πορτοφόλι της από τον πόνο και άρπαξε το πόδι της, αλλά όταν το χέρι της άγγιξε τον πραγματικό ένοχο, ήρθε σε μια αποτρόπαια συνειδητοποίηση. Η Rachel είπε:

«Στο αριστερό μου πόδι αισθάνθηκα ένα τσίμπημα από μέλισσα ή κάτι παρόμοιο. Έτσι, έσκυψα και έπιασα το πόδι μου… Τότε, ένιωσα αυτό που αποδείχτηκε ότι ήταν φίδι με τα δάχτυλά μου».
Ωστόσο, αυτό δεν ήταν μόνο ένα φίδι – ήταν ένα δηλητηριώδες και επικίνδυνο φίδι! Αν και ήταν μωρό, είχε και πάλι αιχμηρούς κυνόδοντες και δεν δάγκωσε τη Rachel μόνο μία φορά, ούτε δύο φορές – αλλά τρεις φορές!


Χρειάστηκαν μόνο λίγα δευτερόλεπτα για να βυθιστεί το δηλητήριο και εκείνη τη στιγμή η κοπέλα έπεσε στο πάτωμα και φώναξε από τον οξύ πόνο. Ενστικτωδώς άρπαξε το πόδι της, αλλά το κρεμαστό κόσμημα ήταν ακόμα συνδεδεμένο με το παπούτσι της. Ο φίλος και ο γιος της κατάφεραν τελικά να απομακρύνουν το φίδι.

Έχοντας εκκολάψει ερπετά για χρόνια, ο Clem αναγνώρισε αμέσως το είδος του φιδιού. Αμέσως κάλεσε ασθενοφόρο, έτσι ώστε η Rachel να ξεκινήσει τις θεραπείες κατά του δηλητηρίου. Το δάγκωμα αυτού του φιδιού είναι σπάνια θανατηφόρο, αλλά μπορεί ακόμα να προκαλέσει πολλές ζημιές.


Στην πραγματικότητα, η Rachel πέρασε τις επόμενες πεντέμισι ημέρες στο νοσοκομείο. Το επικίνδυνο δηλητήριο είχε ταξιδέψει από το αριστερό της πόδι μέχρι το ισχίο της, διογκώνοντας ολόκληρη την αριστερή πλευρά. Αυτά τα τρία μικρά δαγκώματα του φιδιού, κόστισαν στην πραγματικότητα στη Rachel τρεις μήνες αποκατάστασης.

Αυτή τη στιγμή, η Rachel δεν μπορεί να δουλέψει και δεν μπορεί να περπατήσει. Η όλη εμπειρία έχει βάλει ένα εμπόδιο στη ζωή αυτής της δραστήριας μαμάς, ειδικά αφού πρέπει να περπατά με πατερίτσες. Δυστυχώς, εκείνη αισθάνεται ότι η ζωή της έχει κλαπεί από αυτήν.


Ωστόσο, δήλωσε με λίγο χιούμορ: «Μπριζόλα όχι φίδι, αυτό ήταν το πλάνο».

Οι εκπρόσωποι του Longhorn Steakhouse, δήλωσαν ότι ζήτησαν βοήθεια όταν έμαθαν για την κατάσταση της Rachel και εξετάζουν πώς μπόρεσε αυτό να συμβεί. Το εστιατόριο ανέλαβε επίσης το γεύμα της οικογένειας, κάτι το οποίο εκτιμήθηκε πολύ.


Παρακολουθήστε αυτό το βίντεο για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την ατυχή συνάντηση της Rachel με το φίδι.

Credit: Lifeaspire