Έκανε τζογκινγκ μέχρι που άγνωστος τα κατέβασε όλα Μπροστά της. Αυτό που του έκανε θα το Θυμάται για πάντα

 Η Aia Polansky βγήκε για τζογκινγκ σε ένα όμορφο και ηλιόλουστο πρωινό της Βοστώνης. Ήταν σε τόσο καλή διάθεση και η μέρα της ξεκίνησε τέλεια – μέχρι που είδε έναν άντρα να κατεβάζει το παντελόνι του και να την παρενοχλεί καθώς έτρεχε.

Η τριών παιδιών αποφάσισε ότι δεν μπορούσε να συνεχίσει να τρέχει. Δεν θα μπορούσε να αφήσει αυτόν τον τύπο να ξεφύγει με αυτό και να εκθέσει τον εαυτό του σε περισσότερους ανθρώπους.

Στο βίντεο που καταγράφηκε από την Πολιτειακή Αστυνομία της Μασαχουσέτης, η Aia φαίνεται να κάνει μια γρήγορη στροφή κατά τη διάρκεια του τζόγκινγκ της και να κατευθύνεται κατευθείαν προς τον άντρα για να τον αντιμετωπίσει. Εκείνος δεν περίμενε μια τέτοια αντίδραση, ειδικά από γυναίκα.

Η Aia ήθελε να ξέρει ότι δεν τον φοβόταν – και το έδειξε έμπρακτα.

Εν τω μεταξύ, η Aia ζήτησε από τους περαστικούς να την βοηθήσουν καλώντας την αστυνομία, αλλά ήταν απογοητευμένος από την έλλειψη κινητοποίησής τους.

«Επέλεξαν να μην το κάνουν», είπε στην ABC News. «Έπέλεξαν να μην βοηθήσουν. Έτσι ήταν πρόκληση για μένα να συνειδητοποιήσω ότι ήμουν μόνη μου σε αυτό, και εγώ η ίδια έπρεπε να κάνω κάτι για μένα.»

Ο επιδειξιομανής θα μάθαινε σύντομα όταν έκανε μεγάλο λάθος να παρενοχλήσει αυτή τη μαμά, που επίσης τύχαινε να είναι γυμνάστρια και πρώην μέλος του Ισραηλινού στρατού.