Έκανε τα νύχια της να θυμίζουν οδοντοστοιχία. Είναι ταυτόχρονα και αηδιαστικό και εκπληκτικό.

Όποιος με γνωρίζει, ξέρει ότι δεν παίζω με τα νύχια μου. Ταξιδεύω τουλάχιστον μια ώρα, για να συναντήσω τους πιστούς μου καλλιτέχνες νυχιών.

Καθόμαστε, πίνουμε τον καφέ μας και κανονίζουμε για το ποιο θα είναι το επόμενο σχέδιο. Η έμπνευσή, συνήθως προέρχεται από το πουθενά. Από μια παλιά φωτογραφία, έως κάποια στολή ή κάποιο πανέμορφο τοπίο που έτυχε να δω.

Ποτέ δεν θα δείτε να έχω κάνει το ίδιο σχέδιο δύο φορές. Τα νύχια, είναι μια μορφή έκφρασης που δεν σε δεσμεύει, σε αντίθεση με τα τατουάζ. Έτσι κι αλλιώς, τα περίεργα σχέδια και σχήματα, φαίνεται να τραβούν τα βλέμματα.

Διαβάστε Επίσης: Ποια είναι φέτος η μόδα στα νύχια

Το Nail Sunny είναι ένα ρωσικό κατάστημα περιποίησης νυχιών, που προσπαθεί να χρησιμοποιήσει εικόνες, τις οποίες βρίσκει στο Instagram, ως ιδέες για μανικιούρ. Διάφορες δημιουργίες τους πάνω σε νύχια είναι : μαξιλάρια, καρφιά, νύχια από ξιφία. Το περίεργο είναι πως, οι άνθρωποι δεν μπορούν να ξεκολλήσουν από αυτά τα σχέδια.

Η άγρια φαντασία των καλλιτεχνών στο Nail Sunny ξεπέρασε κάθε όριο. Έτσι δημιουργήθηκαν τα νύχια δόντια, που μοιάζουν λες και είναι αληθινά.

Παρακολουθείστε το βίντεο που ακολουθεί:

ΠΗΓΗ: revelist.com