Μετά από εννέα αναβολές ξεκίνησε η δίκη του Μένιου ο οποίος αντιμετωπίζει την κατηγορία της διακεκριμένης κλοπής από την άλλοτε συνεργάτιδά του, Τζούλια Αλεξανδράτου.

Η Τζούλια Αλεξανδράτου εξήγησε στο δικαστήριο πώς έκαναν «φτερά» τα χρήματα μέσα από το σπίτι της. Ο Μένιος Φουρθιώτης δεν πήγε στη δίκη.

Μετά από εννέα αναβολές ξεκίνησε η δίκη του Μένιου ο οποίος αντιμετωπίζει την κατηγορία της διακεκριμένης κλοπής από την άλλοτε συνεργάτιδά του, Τζούλια Αλεξανδράτου. Η πρώην εστεμμένη τον έχει κατηγορήσει ότι έκλεψε 200 χιλιάδες ευρώ από το χρηματοκιβώτιο που είχε στο σπίτι της.

«Έχω πέσει θύμα κλοπής στα τέλη Αυγούστου 2010. Εγώ βρισκόμουν σε τουρ με τον τότε μανατζέρ μου Σπύρο Ρέβη. Με τον Μένιο συνεργαζόμασταν, έμενα σπίτι του και έμενε στο δικό μου καθημερινά. Είχα λήξει την συνεργασία μου αρχές καλοκαιριού, τον είχα διώξει γιατί είχαν δημιουργηθεί περίεργα πράγματα. Όμως αυτός είχε κλειδί του σπιτιού μου. Έγιναν κάποια περιστατικά που με οδήγησαν να πάρω την απόφαση να διακόψω τη συνεργασία μας. Ενοχλήθηκε. Του είπα ότι δεν θέλω να είναι μαζί μου επαγγελματικά», ανέφερε στην Espresso η ίδια στο δικαστήριο και πρόσθεσε:

«Μπήκα στο σπίτι και το ισόγειο ήταν άθικτο. Είχα τις κάμερες δεξιά πάνω στον τοίχο. Κατεβαίνω κάτω και βλέπω το υπόγειο γεμάτο ρούχα παντού, εντελώς σκηνοθετημένο, μέχρι και εσώρουχα, αστείο σκηνικό. Λέω μέσα μου… το χρηματοκιβώτιο! Και διαπίστωσα ότι έλειπε ολόκληρο το χρηματοκιβώτιο. Όλα έσβησαν. Έπαθα το σοκ της ζωής μου. Έχασα όλα τα χρήματά μου. Είχε μέσα τα χρήματα του dvd και τα χρήματα που έβγαζα κάθε εβδομάδα που ήταν περίπου 10.000 την εβδομάδα. Τουλάχιστον 200.000 ευρώ».

«Το χρηματοκιβώτιο θα έπρεπε κάποιος κοινός ληστής να το είχε ξεριζώσει. Μόνο αν είχε κωδικό θα το άνοιγε κάποιος. Είχα βάλει την ημερομηνία γέννησής μου, το 1985. Το ήξερε ο Φουρθιώτης. Μόνο κάποιος που γνώριζε μπορούσε να ανοίξει το πορτάκι και να ξεβιδώσει το εσωτερικό. Έκανε λάθος κατά την έξοδό του από το σπίτι, γιατί χρησιμοποίησε έξοδο που δεν γνώριζε κανείς και έσπασε μία τζαμαρία μέσα από το σπίτι. Τα τζάμια ήταν απέξω, δηλαδή όπως όταν κάποιος σπάσει από το εσωτερικό του σπιτιού. Έκανε τραγικά λάθη. Ήξερε τα πάντα. Όταν έμενα με τον Μένιο, έμπαινε στα ξενοδοχεία και έκλεβε τα πάντα. Τα έκανε μπροστά μου. Αλλά δεν πίστευα εγώ που τον είχα σαν αδελφό μου ότι θα το κάνει σε εμένα», ανέφερε η Τζούλια Αλεξανδράτου.

Σε ερώτηση σχετικά με τα περιστατικά που την οδήγησαν σε ρήξη με τον συνεργάτη της, υποστήριξε: «Έκανε πράγματα και μου έδινε συμβουλές που μου έκαναν κακό», ενώ παράλληλα υποστήριξε πως όταν ο Μένιος Φουρθιώτης απέκτησε διευθυντική θέση σε κανάλι «εκφόβιζε τον κόσμο».

Πηγη instanews.gr