Η Αίγυπτος περιμένει τα τεθωρακισμένα που “τάξαμε” κι αυτά παραμένουν παρκαρισμένα στην ΕΛΒΟ
Www.true.gr

Η Αίγυπτος περιμένει τα τεθωρακισμένα που “τάξαμε” κι αυτά παραμένουν παρκαρισμένα στην ΕΛΒΟ

Ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο Αιγύπτιος πρόεδρος Σίσι απολαμβάνουν τη θέα στην Ελούντα της Κρήτης, λίγο πριν τη κατ΄ ιδίαν συνάντησή τους. Ο Αιγύπτιος πρόεδρος λογικά θα ρώτησε τον Έλληνα πρωθυπουργό -και ως πρώην στρατιωτικός- τι γίνεται μ΄εκείνα τα τεθωρακισμένα οχήματα που είχαμε πει ότι θα δίναμε στη χώρα του, αφού κάναμε και τις απαραίτητες εργασίες στην ΕΛΒΟ . Τι να του πει ο Τσίπρας;

92 τεθωρακισμένα οχήματα κάθονται παρκαρισμένα στην ΕΛΒΟ χάρη στην αδράνεια ορισμένων.
Εδώ και 6 μήνες υπογράφηκε διακρατική συμφωνία μετά από διαδικασία τριών ετών με σκοπό την ανάπτυξη των διμερών σχέσεων με την Αίγυπτο αλλά παράλληλα και την λειτουργία της ΕΛΒΟ.
Σήμερα η διαχειρίστρια εταιρεία που την πληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος επί τέσσερα χρόνια χωρίς κανένα απολύτως αποτέλεσμα ασκεί διοίκηση σε μια κρατική βιομηχανία, που είναι περιζήτητη νύφη από πολλούς επενδυτές, ενώ συγχρόνως με την στάση της, πέρα των άλλων, κλονίζει τις διμερείς σχέσεις των δύο χωρών την ώρα που πρωθυπουργοί, πρόεδροι, υπουργοί σε καθημερινή βάση δηλώνουν τη θέλησή τους για κοινή πορεία .
Τι συμβαίνει;

ΠΗΓΗ: www.militaire.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr