Ο αυτόχειρας είχε γράψει ένα σημείωμα που βρέθηκε στα ρούχα του στο οποίο έγραψε «Τι σήμερα τι αύριο, τι τώρα»…

Τέλος στη ζωή του έδωσε ένας 64χρονος αγρότης όπου κατοικούσε στην Ξινόβρυση στο Νότιο Πήλιο, άφηνοντας πίσω του ένα σημείωμα στην οικογένειά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας ενώ κατευθυνόταν προς Αργαλαστή 15 λεπτά με τις 13.00 το μεσημέρι, σταμάτησε το αγροτικό του αυτοκίνητο, έβγαλε κυνηγετικό όπλο και αυτοπυροβολήθηκε στον λαιμό, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Στο σημείο μετέβη άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέβαλε τη σορό του, καθώς ειδοποίησαν περαστικοί οδηγοί που άκουσαν τον πυροβολισμό και κατάλαβαν τι συνέβη. Η Αστυνομία απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και αποδίδει τον θάνατό του σε αυτοκτονία.

Νότιο Πήλιο: Το σημείωμα που άφησε ο 64χρονος στην οικογένειά του
Ο 64χρονος ήταν παντρεμένος και πατέρας τεσσάρων παιδιών με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως βρισκόταν στο τελευταίο στάδιο ανίατης ασθένειας, ενώ είχε αδυνατίσει υπερβολικά.

Πιθανόν η κατάστασή του συνοδευόταν από αφόρητους πόνους και αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του. Μάλιστα ο αυτόχειρας είχε γράψει ένα σημείωμα που βρέθηκε στα ρούχα του στο οποίο έγραψε «Τι σήμερα τι αύριο, τι τώρα»… και ζητούσε συγγνώμη για την πράξη του από τη σύζυγο, τα παιδιά του και τον Θεό.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Νοτίου Πηλίου.