«Εγώ την ανακάλυψα»: Ο Χάρης Ρώμας ποστάρει φωτό της Αθηνάς Οικονομάκου πριν 12 χρόνια
Www.true.gr

«Εγώ την ανακάλυψα»: Ο Χάρης Ρώμας ποστάρει φωτό της Αθηνάς Οικονομάκου πριν 12 χρόνια

Ο Χάρης Ρώμας δημοσίευσε μία φωτογραφία από το παρελθόν μαζί με την Αθηνά Οικονομάκου στο προφίλ του στο Instagram.

Οι δυο τους ποζάρουν χαμογελαστοί στον φωτογραφικό φακό και το ενσταντανέ είναι από το 2008, δηλαδή πριν από 12 χρόνια. Ο Χάρης Ρώμας σημειώνει πώς εκείνος ανακάλυψε πρώτος την Αθηνά Οικονομάκου, στην ακρόαση για το σίριαλ του ΑΝΤ1 «Δεληγιάννειο Παρθεναγωγείο», όπου ήταν δημιουργός μαζί με την Αννα Χατζησοφιά. Μάλιστα τότε η Αθηνά Οικονομάκου ήταν μόλις 20 ετών.

Και ναι, αυτή ήταν η πρώτη της δουλεία στην τηλεόραση η οποία και στέφθηκε από επιτυχία. Και ακολούθησε ο ρόλος της Ξένιας στη «Ζωή της Άλλης» από την συχνότητα του Mega που φυσικά της άνοιξε πόρτες και πολλές πολλές άλλες δουλειές.

«Ε, ναι λοιπόν!Και αυτό το πανέμορφο κορίτσι το ανακάλυψα εγώ πρώτος στην ακρόαση για το Δεληγιάννειο παρθεναγωγείο και της έδωσα ένα μεγάλο ρόλο. Οι ικανότητες της είναι πολλές.Ούτε τις μισές δεν έχει δείξει ακόμα,πιστεύω. Εύχομαι κάθε τύχη στην Αθηνούλα. Γιατί την αξίζει!» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Χάρης Ρώμας στη λεζάντα της throwback φωτογραφίας.


 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Ε,ναι λοιπόν!Και αυτό το πανέμορφο κορίτσι το ανακάλυψα εγώ πρώτος στην ακρόαση γιά το Δεληγιάννειο παρθεναγωγείο και της έδωσα ένα μεγάλο ρόλο.Οι ικανότητες της είναι πολλές.Ούτε τις μισές δεν έχει δείξει ακόμα,πιστεύω.Εύχομαι κάθε τύχη στην Αθηνούλα.Γιατί την αξίζει! harisromas#harisromas❤#harisromasfans #athinaoikonomakou #antennatv #deligianneioparthenagogeio#actors #actorslife#tokafetisxaras


Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Haris Romas (@harisromas) στις

Ιδού η φωτογραφία από το 2008, σε πάρτι της Αθηνάς Οικονομάκου στο κέντρο Boutique:

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr