«Εγώ φίλε ήμουν 240 κιλά χοντρός και τα κατάφερα» – Η ανάρτηση του Θηρίου για τον Ξιαρχό και οι αποκαλυπτικές εικόνες

Με δύο φωτογραφίες και λίγα λόγια για τη δική του εμπειρία, ο γνωστός ράπερ λέει όσα θα έπρεπε να πει κάποιος και στον Τάσο Ξιαρχό.

Το αρχικό βίντεο που ανέβασε ο Τάσος Ξιαρχό στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, αλλά και όσα (απαράδεκτα) συνέχισε να λέει, στάθηκαν αφορμή για να γίνει ίσως το επικρατέστερο ζήτημα της επικαιρότητας στη χώρα.

Σύσσωμοι επώνυμοι της εγχώριας showbiz, αλλά και απλοί πολίτες που ενδεχομένως ταυτίστηκαν με το bullying που άσκησε ο χορογράφος στην κοπέλα, βγήκαν και κατέκριναν (δικαίως) τα όσα προηγήθηκαν.

Μεταξύ αυτών που διαμαρτυρήθηκαν για τα απαράδεκτα λόγια του Τάσου Ξιαρχό, ήταν και το Θηρίο. Ο γνωστός ράπερ, με μια ανάρτηση “γροθιά στο στομάχι” και δύο εικόνες που τα “λένε” όλα, είπε ορισμένα πράγματα που κάποιος θα έπρεπε να τα πει και στο χορογράφο.

Στην ανάρτησή του, το Θηρίο αναφέρει τα εξής:

«Αγαπητέ φίλε
Εσύ που έλεγες πως σε λένε λούγκρα, αδερφή και πρεζάκια και αυτό σε ενοχλούσε όσο ήσουν ανώνυμος, τώρα που ξαφνικά σε ξέρει “η μάνα σου” όπως λένε στο χωριό μου, κανείς εσύ κριτική και μάλιστα παράνομη δημοσιοποίηση ενός κοριτσιού επειδή είναι παχουλή!
Εγώ φίλε ήμουν 240 κιλά ΧΟΝΤΡΟΣ και τα κατάφερα αλλά η παχυσαρκία άφησε στο σώμα μου ανεπανόρθωτες αισθητικές βλάβες που όμως φίλε μου δεν με χαλάνε καθόλου!
Ξέρεις γιατί άρεσα στις γυναίκες και τότε αλλά και τώρα που το δέρμα μου έχει κρεμάσει σαν κουρτίνα; Γιατί νιώθω ωραίος και γαμάτος και αυτό βλέπουν οι γύρω μας και όχι την εικόνα!
Φίλε δεν θα σε βρίσω γιατί εγώ που είμαι και πραγματικά επώνυμος προσπαθώ να είμαι άνθρωπος και θα πω απλά ότι σε λυπάμαι γιατί τα 15 λεπτά δημοσιότητας σε έκαναν να ξεχάσεις το περιθώριο το οποίο βρισκόσουν!
Καλή προσγείωση φίλε!»

Όλα τα παραπάνω συνόδευαν δύο φωτογραφίες του ράπερ, μία από το παρελθόν όταν, όπως είπε, ζύγιζε 240 κιλά και μια από σήμερα, στην οποία φαίνονται οι “επιπτώσεις” των κιλών που έχασε.

πηγη: thecaller.gr