Έγκυος Μητέρα καταγράφει την Κοιλιά της με το Κινητό, αλλά κρατήστε τα Μάτια σας στο δεξιό της μέρος… Θα Σοκαριστείτε!

Οι περισσότερες έγκυος γυναίκες, δεν αισθάνονται ότι το μωρό τους κλοτσάει μέσα στο σώμα τους. παρόλο που αυτές οι κλωτσιές μπορεί να είναι δυνατές σε κάποιες στιγμές, είναι ένα σημάδι ότι το παιδί που μεγαλώνει μέσα είναι υγιές.

Μέχρι εκείνη την στιγμή, απλώς μια γυναίκα γνωρίζει ότι κουβαλάει ένα παιδί, αλλά όταν το μωρό κλωτσήσει, η ζωή που υπάρχει στο εσωτερικό της δεν μπορεί να αμφισβητηθεί.

Αυτές οι κλωτσιές κυμαίνονται σε ένταση από ένα μικροσκοπικό άγγιγμα μέχρι ένα έντονο χτύπημα. Μερικές φορές, μπορεί να δει κανείς ακόμα και τον αγκώνα ενός μωρού ή το πόδι που προεξέχει.

Ωστόσο, το βίντεο που μοιράζεται αυτή η μητέρα είναι πολύ πιο δραματικό από αυτό. Και δείχνει πόσο διαφορετική είναι κάθε εγκυμοσύνη.

Όταν αυτή η έγκυος μητέρα αισθάνθηκε το μωρό της να κλωτσάει, πήρε το τηλέφωνό της για να καταγράψει τις κινήσεις. Μάλλον δεν περίμενε να βγάλει αυτό το βίντεο που θυμίζει τον «Alien» του Ridley Scott.


Το βίντεο κλιμακώνεται σε ένταση. Λίγες μικρές κλωτσιές έρχονται πρώτα. Στη συνέχεια, το μωρό κλωτσά τη μαμά δυνατά, με αποτέλεσμα το πόδι του μωρού να εμφανιστεί στην κοιλιά της μητέρας.

Αν και η μαμά είναι ήρεμη στο βίντεο, οι θεατές στο διαδίκτυο είναι σοκαρισμένοι. Το περιστατικό φαίνεται να είναι κάτι από την ταινία φρίκης, επιστημονικής φαντασίας. Εκείνη όμως είναι περήφανη που το μωρό της είναι σε θέση να κλωτσήσει τόσο δυνατά.

Πολλοί άνθρωποι βρήκαν αυτά τα βίντεο ανησυχητικό. Ωστόσο, μερικοί άλλοι είπαν ότι αυτό είναι απλά ένα φυσιολογικό μέρος της εγκυμοσύνης.

«Το χειρότερο είναι όταν ένα πόδι, βραχίονας, ή αγκώνας κολλάει κάτω από τα πλευρά, έχει αγωνία αλλά είναι αστεί και καταπληκτικό.»


«Τα τρία μου παιδιά το έκαναν αυτό όλη την ώρα.»

Ένας άλλος άνθρωπος είπε: «Κάποιοι ο βρήκαν ανησυχητικό; Είναι ένα από τα πιο όμορφα αξιοθέατα!»

«Θυμάμαι αυτό το συναίσθημα! Ήταν φρικτό!!»

Credit: awmnews.co.uk