Έγκυος επιδεικνύει τις χορευτικές της ικανότητες μόλις μια μέρα πριν γεννήσει το βίντεο κάνει το γύρο του κόσμου
Www.true.gr

Έγκυος επιδεικνύει τις χορευτικές της ικανότητες μόλις μια μέρα πριν γεννήσει το βίντεο κάνει το γύρο του κόσμου

Ο χορός της κοιλιάς είναι ένα είδος αρχαίου χορού που υπάρχει εδώ και χιλιάδες χρόνια και χορεύεται κυρίως από γυναίκες. Έχει γοητεύσει και συναρπάσει τόσο τις χορεύτριες όσο και εκείνους που τον παρακολουθούν σε πολλούς πολιτισμούς σε αμέτρητες χώρες. Κανονικά, όταν μια γυναίκα λικνίζεται μέσα από το χορό, είναι λεπτεπίλεπτη, κομψή και σίγουρα δεν είναι έγκυος.

Μια δασκάλα του χορού της κοιλιάς αποφάσισε να το αλλάξει αυτό με εντυπωσιακό τρόπο όταν βγήκε στη σκηνή για να δείξει και να λικνίσει τη μεγάλη έγκυο κοιλιά της, μόλις μια μέρα πριν τον τοκετό.

Η Romy Mimus είναι μια πολυβραβευμένη καλλιτέχνης χορού της κοιλιάς που διδάσκει σε άλλους την αρχαία τέχνη της σωματικής κίνησης από το 2006.

Η μητέρα της Romy, η Enussah, άνοιξε τη μεγαλύτερη σχολή χορού στη Γερμανία για να διδάξει Ανατολίτικο χορό, το οποίο περιλαμβάνει χορό της κοιλιάς. Πριν από 18 χρόνια, η Romy ερωτεύτηκε την τέχνη του οριεντάλ χορού, που στα αραβικά ονομάζεται Raqs Sharqi και αναφέρεται συγκεκριμένα στην αιγυπτιακή κλασική μορφή του χορού της κοιλιάς.

Κάνοντας πρακτική υπό την εποπτεία παγκοσμίου φήμης χορευτών με διαφορετικά στυλ, συμπεριλαμβανομένης της μαμάς της που ήταν επίσης διάσημη για τον χορό της κοιλιάς της, η Romy εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία και έγινε επίσημη δασκάλα στον οριένταλ χορό.
Τότε, πριν από 2 χρόνια η Romy έδειξε στον κόσμο πόσο όμορφος μπορεί να είναι ο χορός με έγκυο κοιλιά.

Η Romy μοιράστηκε γιατί υποστηρίζει τις γυναίκες που θέλουν να κάνουν τον χορό ενώ είναι έγκυες.

«Το να είσαι έγκυος δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να γυμναστείς. Αλλά φυσικά πρέπει να είστε ευγενικές και να ακούτε το σώμα σας. Η κίνηση σας κρατά υγιείς κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Προσωπικά αισθάνομαι πάντα καλύτερα όταν χορεύω, ειδικά τώρα με το μικρό μου 🙂 Είναι επίσης απόλυτα ασφαλές για το μωρό! Σας εύχομαι ευτυχισμένη και υγιή εγκυμοσύνη σε όλες!»

Στους 9 μήνες εγκυμοσύνης και κυριολεκτικά μια ημέρα πριν γεννήσει, η Romy απέδειξε στον κόσμο πόσο ασφαλής, ευεργετικός και ακόμη και αποτελεσματικός μπορεί να είναι ο χορός της κοιλιάς.

Ντυμένη με μια παραδοσιακή στολή χορού της κοιλιάς, επίσης γνωστή ως bedlah, η Romy μπαίνει στη σκηνή με μια γαλάζια οριένταλ στολή. Αρχικά, σηκώνει το ύφασμα της φούστας της καθώς στροβιλίζεται και περιστρέφει τους γοφούς της.


Με την έγκυο και πρησμένη κοιλιά της εκτεθειμένη, προσθέτει μόνο όμορφη καμπυλότητα στον χορό. Αν και πολλές γυναίκες διαμαρτύρονται για το ότι δεν μπορούν να σκύψουν στο τρίτο τρίμηνο, η Romy το κάνει να φαίνεται τόσο εύκολο όσο η αναπνοή.

Καθώς το τραγούδι επιταχύνεται, η όμορφη χορεύτρια ρίχνει τη φούστα της στα πλαϊνά και αρχίζει πραγματικά να χορεύει με το ρυθμό του τραγουδιού.

Αν και οι κινήσεις της περιορίζονται ελαφρώς από την μεγάλη κοιλιά της, δεν υπάρχει αμφιβολία γιατί θεωρείται ειδήμων στον τομέα της. Στην πραγματικότητα, είναι τόσο ταλαντούχα που πήρε την πρώτη θέση στο Παγκόσμιο Διαγωνισμό Χορού της Κοιλιάς το 2013.

Η Romy μαγεύει το κοινό καθώς κουνάει το σώμα της με πάθος παράλληλα με τη μουσική. Φαίνεται να το διασκεδάζει πραγματικά με την ψυχή της. Παρακολουθήστε τη μαγευτική Romy να χορεύει χορό της κοιλιάς στο παρακάτω βίντεο. Το βίντεο έχει πάνω από 13 εκατομμύρια προβολές!

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr