Το έγκλημα που συγκλόνισε την Νικολούλη: «Ανατριχιάζω, βρέθηκα πάνω από τον τάφο του»

Η Αγγελική Νικολούλη αναφέρει τις πιο σοκαριστικές υποθέσεις που έχει διαχειριστεί, ενώ μίλησε και για την γυναικοκτονία στα Γλυκά Νερά.
Η Αγγελική Νικολούλη κάνει πρεμιέρα για την φετινή σεζόν με την εκπομπή «Φως στο Τούνελ», την Παρασκευή (22/10) από την συχνότητα του Mega.

Παραχώρησε συνέντευξη στην Ελένη Μενεγάκη και μεταξύ άλλων μίλησε για την δολοφονία της Καρολάιν από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, στα Γλυκά Νερά.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στα εγκλήματα που την συγκλόνισαν, τα οποία όπως είπε ήταν πολλά.

Ανάμεσα τους εκείνο της Κικής Κούσογλου από την Βέροια, της «Μαύρης Χήρας» αλλά και του Γραικού. Αναφέρθηκε βέβαια και σε εγκλήματα που δεν έχουν βρεθεί ακόμα τα πτώματα.

Για την γυναικοκτονία στα Γλυκά Νερά και την τελευταία έκτακτη εκπομπή της ανέφερε: «Υπήρχε λόγος επειδή συνέλαβαν τον πιλότο. Βρήκαν τα στοιχεία που δεν μπορούσαν να τα βρουν από τις πρώτες ημέρες και είναι λογικό. Εκεί μίλησαν τα εργαστήρια και όχι τόσο ας το πούμε το κριτήριο των έμπειρων αστυνόμων. Και νωρίς γιατί μέσα σε 40 μέρες είχαμε και την εξιχνίαση. Δεν το συναντάμε εύκολα αυτό… Είχα και τις συνομιλίες μαζί του μέσω μηνυμάτων. Ενώ προσπαθούσα να τον δω από κοντά και είχα σκοπό να πάμε μαζί στο σπίτι, να ανέβουμε πάνω στην σοφίτα και να τον δω εκεί. Να μου μιλήσει εκεί στον χώρο που υποτίθεται πως είχαν μπει οι ληστές και σκότωσαν την γυναίκα του. Κάτι τέτοιο δεν έγινε.

Το απέφευγε σαν ο διάβολος το λιβάνι. Μιλάγαμε στα μηνύματα αλλά είχα καταλάβει πολλά. Είχα νιώσει ότι κάτι έκρυβε. Δεν θέλω να κάνω τον ξερόλα, σόρυ, ήθελα μεθοδικά να καταλάβω πράγματα. Δεν μπορείς έναν άνθρωπο που τον βλέπεις μπροστά σου και που έχει πείσει ακόμα και τις Αρχές ότι έχουν εισβάλει ληστές, να βγω εγώ και να πω ότι μπορεί να είναι ο δράστης. Τον πήγαινα σιγά σιγά. Πάγωνα και την εικόνα του, έβλεπα την έκφρασή του. Εκεί είχα καταλάβει ότι είναι ένας άνθρωπος που λέει ψέματα. Μιλούσε για την γυναίκα του και δεν έλεγε ποτέ η συζυγός μου ή το όνομά της. Τίποτα ποτέ. Και στα μηνύματα και στις επαφές που είχαμε δεν μου έλεγε ποτέ η Καρολάιν ή η γυναίκα μου. Αυτό με είχε εντυπωσιάσει. Μέχρι που έγινε κάτι με έναν μάρτυρα κι εκεί είδα και το άλλο του πρόσωπο. Εκεί έπεσε και η μάσκα, έστω και μέσα από τα μηνύματα. Εκεί κατάλαβα ότι στον εκνευρισμό του πάνω αλλάζει. Αν κάτι δεν είναι με τα δικά του νερά και στον δικό του δρόμο, εκεί αντιδρά. Είδα έντονα πράγματα, πολύ έντονα. Γιατί τα μηνύματα που βγήκαν στον αέρα ήταν μερικά από αυτά που είχαμε ανταλλάξει», ανέφερε η Αγγελική Νικολούλη.

πηγη: gazzetta.gr