Έγκλημα: Νεκρή η Φούλα Παπανδρέου. Ξεψύχησε με τον Χειρότερο Τρόπο.
Www.true.gr

Έγκλημα: Νεκρή η Φούλα Παπανδρέου. Ξεψύχησε με τον Χειρότερο Τρόπο.

Αποκαλύψεις για τη δολοφονία που συντάραξε την Πάτρα. Ο δράστης έκανε το λάθος που περίμενε η αστυνομία…

Ληστής που χτύπαγε από πόλη σε πόλη είναι ο άνδρας που σκότωσε την 88χρονη Πατρινή Φούλα Παπανδρέου, μέσα στο διαμέρισμα της στις 16 Ιουλίου. Πρόκειται για 26χρονο Ρομά με καταγωγή από την Ηλεία που ζούσε στην Αθήνα.

Η αστυνομία κάνει λόγο για μία δύσκολη περίπτωση που εξιχνιάστηκε από ένα λάθος του δράστη. Ο δολοφόνος γύρισε στον τόπο του εγκλήματος και πιάστηκε στη «φάκα». Ομολόγησε τη δολοφονία ενώ ταυτοποιήθηκε και το DNA του.Αυτά αναφέρθηκαν μεταξύ άλλων νωρίτερα στη συνέντευξη Τύπου που δόθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο στην Πάτρα, για την υπόθεση. Ο 26χρονος συνελήφρθη χθες από την Ασφάλεια Πατρών.

Η Φούλα Παπανδρέου, η οποία ήταν συμπεθέρα του Κωστή Στεφανόπουλου, έδωσε μάχη με τον δράστη που μπήκε στο σπίτι της, αλλά δυστυχώς δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή. Από την πρώτη στιγμή, αστυνομία και ιατροδικαστής είπαν ότι πρόκειται για ανθρωποκτονία ενώ το κίνητρο «έδειχνε» ληστεία.Η δολοφονία έγινε μεταξύ 09.00 και 11.00 το πρωί ενώ το θύμα στραγγαλίστηκε. Από το χέρι της άτυχης γυναίκας, έλειπε η χρυσή της βέρα. Το σπίτι ήταν άνω κάτω ωστόσο ο δράστης δεν βρήκε όπως φαίνεται, χρηματικό ποσό που υπήρχε στο σπίτι.

Το πτώμα της άτυχης γυναίκας βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας, 16 Ιουλίου και ενώ είχε προηγηθεί η μεταφορά από σούπερ μάρκετ προϊόντων, τα οποία είχε παραγγείλει τηλεφωνικά. Όταν χτύπησε το κουδούνι ο υπάλληλος, η άτυχη γυναίκα δεν άνοιξε την πόρτα. γεγονός που κίνησε υποψίες για την υγεία της. Τελικά, αποκαλύφθηκε ότι ήταν νεκρή…

Πηγή: thebest.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr