Έγινε ντέφι απ’ το κρασί της συνταγής, πήγε να μαγειρέψει και το Twitter… τον αποθέωσε (Tweets & Memes)

Η αποψινή δοκιμασία του MasterChef είχε να κάνει με κρασιά και οι δύο αρχηγοί των ομάδων θα δοκίμαζαν όλα τα είδη και ύστερα από τις συμβουλές των ειδικών επί του κρασιού κριτών θα επέλεγαν το μενού.

Ο Αλέξανδρος, αρχηγός της μπλε ομάδας, επέλεξε τον Παντελή για αρχηγό της κόκκινης και το… πανηγύρι ξεκίνησε. Ήδη πριν πάει να δοκιμάσει τα κρασιά ο Παντελής κάποιοι συμπαίκτες του ήξεραν ότι θα γίνει «ντέφι».

Όταν επέστρεψε οι φοβίες τους έγιναν πραγματικότητα αφού ο κοκκινομάλλης Καλύμνιος δεν είχε σημειώσει πολλά πράγματα και ήταν μάλλον λίγο εύθυμος, πιθανότατα από τα ποτήρια κρασί που κατανάλωσε.

Οι συμπαίκτες του άρχισαν τα σχόλια ότι ο αρχηγός τους την έχει ακούσει, άλλοι έλεγαν ότι έγινε σταφίδα και όλοι πρόσεχαν πιο πολύ τον υπαρχηγό τους, τον Τάσο, αφήνοντας τον Παντελή να… χαλαρώσει.

Mάλιστα όταν είδαν ότι ο Παντελής δεν μπορούσε να καταλάβει ούτε τις σημειώσεις του τότε ο καθένας ανέλαβε το πόστο του χωρίς να του δίνουν σημασία.

ο Twitter δεν μπορούσε παρά να σχολιάσει καυστικά και με πολύ χιούμορ όλη αυτήν την κατάσταση με τον Παντελή στα όρια της μέθης, δίνοντάς μας καταπληκτικά tweets.

Πηγη